Mondo News

Țara din Europa care va fi lovită de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Luni, 09 Septembrie 2019 00:33
Scris de: Vlad Economu
Țara din Europa care va fi lovită de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunță una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizând că țara va fi lovită din nou de fenomenul aşa-numit “Bestia din Est”, relatează Daily Mail.

După ce a înregistrat un record de temperatură, 38,7 grade Celsius în luna iulie, Marea Britanie ar putea fi afectată de o iarnă severă. Experții de la University College London au lansat cu 3 luni înainte de încheierea toamnei o prognoză care anunță una dintre cele mai friguroase ierni din ultimii 30 de ani.

Conform prognozei, lunile ianuarie-februarie 2020 ar putea deveni a șaptea cea mai friguroasă iarnă din ultimii 30 de ani. Cercetătorii sunt capabili să lanseze această prognoză analizând temperaturile actuale ale mării și fronturile atmosferice din nordul Atlanticului. În 2018, valul de frig botezat “Bestia din Est” a făcut ravagii în Marea Britanie și Europa, provocând zeci de morți.

Sursa foto: captura video


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”