Mondo News

Tânăra care și-a împușcat iubitul polițist în cap a fost reținută pentru crimă! Inițial s-a crezut că a fost un accident

Miercuri, 10 Aprilie 2019 19:54
Scris de: Vlad Economu
Tânăra care și-a împușcat iubitul polițist în cap a fost reținută pentru crimă! Inițial s-a crezut că a fost un accident

Iubita polițistului SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu (foto), împușcat în cap la începutul anului trecut, a fost reținută, miercuri, procurorii având indicii că femeia a acționat conștient arma, astfel că au schimbat încadrarea juridică în cazul ei, din ucidere din culpă, în omor.

Potrivit unui comunicat transmis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în cazul iubitei polițistului Bogdan Dumitrescu, din infracţiunea de ucidere din culpă, în infracţiunea de omor, scrie mediafax.ro.

„Inculpata G.A. a acţionat trăgaciul în mod conştient, voluntar, deşi, în momentele imediat premergătoare, fuseseră ejectate 3 tuburi cartuş din pistol, astfel încât, avea cunoştinţă de faptul că exista posibilitatea foarte mare să mai fie gloanţe în armă. Astfel că, suspecta a prevăzut rezultatul faptei sale şi, deşi nu l-a urmărit, a acceptat posibilitatea producerii lui, săvârşind infracţiunea, cu intenţie indirectă”, explică procurorii din Olt motivele pentru care au schimbat încadrarea juridică.

De asemenea, spun procurorii, probele administrate în acest dosar au infirmat susţinerea femeii, conform căreia, în momentul în care victima, Bogdan Dumitrescu, a luat pistolul din dulap, ar fi scos încărcătorul din pistol, care a căzut pe podea, iar lângă acesta ar fi căzut şi un tub cartuş, „considerând că pistolul ar fi fost descărcat”.

Astfel, miercuri, procurorii au decis, miercuri, reținerea femeii, aceasta fiind acuzată de omor, și vor propune arestarea ei preventivă.

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, a fost împuşcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Acesta a fost operat de trei ori la Spitalul de Urgență din Craiova și a murit, la sfârșitul lunii aprilie, din cauza unei septicemii.

Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră şi băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deţinut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de puțin timp împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parazitii, antimilitie, melodie, judecata, sindicat politie De ce sindicaliștii din Poliție dau în judecată trupa Paraziții


deces, cea mai batrana femeie, europa, giuseppina robucci, italia Cea mai bătrână femeie din Europa a murit! Câţi ani avea şi cine era aceasta


horoscop 19 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iunie 2019. Fecioarele trebuie să renunțe la cârcoteală, iar Capricornii sunt plini de energie


vladimir draghia, condamnare, amenda, tribunal, constanta Vladimir Drăghia umilit şi cu banii luaţi! Vestea care i-a pus capac!