Mondo News

Sylvester Stallone ascunde o suferinţă imensă de mai bine de 30 de ani! Drama superstarului

Miercuri, 13 Martie 2019 16:57
Scris de: Vlad Economu
Sylvester Stallone ascunde o suferinţă imensă de mai bine de 30 de ani! Drama superstarului

Îl ştim pe Sylvester Stallone (72) drept legendarul actor din filme de acţiune, precum ”Rocky” şi ”Rambo”. Puţini ştiu, însă, că omul Sylvester Stallone ascunde o dramă de mai bine de 30 de ani.

A avut un succes răsunător pe plan profesional, în palmaresul lui existând zeci de filme de acţiune, care vor rămâne de referinţă în Cetatea Filmului. Însă, pe cât de mult succes a avut cu cariera sa, pe atât de multă tristeţe a adunat în viaţa personală.

În 2012, primul lui copil, Sage Stallone, provenit din primul mariaj al actorului, îşi găsea sfârşitul la doar 36 de ani, în urma unui atac de cord, cauzat, pare-se, de o supradoză de droguri. Însă, asta nu e tot. Drama din viaţa marelui actor dăinuieşte de mai bine de 30 de ani. În 1985, pe când era fericit căsătorit cu  Sasha Czack, Sylvester Stallone avea să afle că viaţa lui se va schimba pentru totdeauna.

Citește și: VENOM 2 ÎNTÂMPINĂ PROBLEME DE PRODUCȚIE! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FILMUL ÎN CARE JOACĂ TOM HARDY

Al doilea lui fiu, Seargeoh (foto interior), a fost diagnosticat, la vârsta de doar 3 ani, cu autism, după ce a manifestat probleme de comunicare . Ce a urmat a fost o viaţă plină de griji şi străduinţă, în care Sly a încercat să-i ofere un trai cât se poate de normal celui de-al doilea lui fiu.

seargeoh-stallone-is-son-of-actor-sylvester-stallone

Amintindu-şi despre clipele în care au aflat că fiul lor se va lupta toată viaţa lui cu acest diagnostic, Sasha a povestit că a fost cumplit şi că au făcut tot ce trebuia făcut: ”Amândoi am cedat, nu ne-a venit să credem. A fost dificil, deoarece ni s-a sugerat să-l internăm într-o clinică de specialitate, mai ales că Sly era implicat în mai multe proiecte. Aşa că am făcut ceea ce trebuia să facem. I-am cerut bani şi am avut grijă de Seargeoh”. Şi deşi în acelaşi an, cei doi soţi au divorţat, Sly şi Sasha au luptat împreună pentru bunăstarea fiului lor.

Citește și: UNUL DINTRE NUMELE EMBLEMATICE DIN PRO TV PLEACĂ DUPĂ 25 DE ANI! MOTIVUL DESPĂRȚIRII

Seargeoh a fost internat în mai multe clinici, şi a mers la nenumăraţi terapeuţi, însă nu s-a recuperat nicicând 100%. Tatăl său, însă, a încercat chiar să-i clădească o carieră în actorie, cooptându-l la producţiile lui. Însă, deşi a apărut în ”Rocky I” şi „Rocky II”, Seargeoh n-a putut face faţă unei astfel de ocupaţii. Vorbind despre fiul lui, Sly, recunoştea, însă, că lui Seargeoh e greu să perceapă lumea reală: ”Nu există o relaţie reală tată-fiu. Am deveit partenerul lui de joacă. Cu un copil ca el, trebuie să-ţi laşi deoparte ego-ul personal. Nu-l poţi forţa să-ţi înţeleagă lumea ta. Câteodată îi place să deseneze şi, atunci când începe să aibă încredere în tine, devine mai comunicativ”.

În prezent, Seargeoh duce o viaţă retrasă, departe de lumina reflectoarelor, complet diferit faţă cele trei fiice ale actorului (foto jos), provenite din mariajul curent. Din câte se ştie, ajuns la 30 de ani, Seargeoh nu este căsătorit şi nici nu există dovezi că ar fi fost implicat în relaţii amoroase. Tot ce se ştie despre fiul actorului, sunt lucrurile pe care Sly le postează pe reţelele de socializare. De exemplu, în urmă cu ceva timp, Sylvester a postat o imagine în care apar cei doi fii ai lui, Sage (decedat în 2012) şi Seargeoh, în primii ani de viaţă.

Sursa traducere: okmagazine.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 mai 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 mai 2019. Berbecii trebuie să-și pună ambiția la treabă, iar Capricornii pleacă la drum


top 30, femei frumoase, hollywood, actrite, senzualitate, galerie foto, video, marylin monroe, monica bellucci,frumusete, film, Hollywood, vedete, femei, foto, fotografii, nicole kidman, top, charlize theron, vot, clasament, poze, imagini, Jane Seymour, Sharon Stone, viral, Marilyn Monroe, Monica Bellucci, Catherine Zeta Jones, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Kim Basinger, top femei, femei frumoase, cele mai frumoase femei, top femei frumoase 30 cele mai frumoase femei din istoria Hollywood-ului! Senzualitate și șarm la superlativ! Galerie foto


luke perry, ultimul rol, once upon a time in hollywood, video, quentin tarantino Luke Perry, văzut pentru prima oară în rolul final! Secvențe din ultimul film în care a jucat, „Once Upon A Time In Hollywood“. Video


telekom, retragere, mass media, telefonie mobila, orange, RCS-RDS, abonati, telekom sport Șoc pe piața mass media! Telekom se retrage din România! Ce se întâmplă cu abonații