Mondo News

SUA. Masacru într-un bar din Kansas, soldat cu patru morți și cinci răniți! Video

, 06 Octombrie 2019 16:33
Scris de: Vlad Economu
SUA. Masacru într-un bar din Kansas, soldat cu patru morți și cinci răniți! Video

Patru persoane au fost ucise în urma unui atac armat care a avut loc duminică dimineață într-un bar din Kansas, a anunţat, pe Twitter, Departamentul de Poliție din Kansas City, potrivit CNN.

În total, nouă persoane au fost împușcate după ce un suspect a intrat într-un bar și a început să tragă, a confirmat poliția americană pentru postul CNN.

Suspectul nu a fost încă reținut, a transmis poliția. „Încă nu avem o descriere suficient de bună, pentru a pune la dispoziție ceva pentru un suspect sau pentru suspecți, nici măcar nu știm câți”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Thomas Tomasic.

“Poliția a primit un apel cu privire la un atac armat la barul Tequila KC la ora locală 1:27 am”, a declarat Tomasic. “Ofițerii au găsit patru oameni morți în interiorul barului. Alte cinci persoane au fost transportate la spitalele din zonă, toate în stare stabilă”, a adăugat Tomasic.

Sursa video: youtube


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video