Mondo News

Știrea falsă care a îngrozit planeta! De ce există teama că vine Apocalipsa pe 23 aprilie

Vineri, 13 Aprilie 2018 12:36
Scris de: Vlad Economu
Știrea falsă care a îngrozit planeta! De ce există teama că vine Apocalipsa pe 23 aprilie

Știrea falsă care a îngrozit lumea! Cumva, teoriile conspiraționiste cu Planeta Nibiru care spun că aceasta va aduce apocalipsa își croiesc mereu drum din blogurile obscure spre zona mainstream.

Aceste teorii au apărut prima oară în 1995. Ele sunt mereu „demonstrate” prin interpretări trase de păr ale textelor biblice și prin presupunerea că NASA ori nu a detectat planeta misterioasă, ori a reperat-o și caută să păstreze secretul.

Mai nou, numerologul și conspiraționistul David Meade a găsit un pasaj în Biblie căruia i-a atribuit propriile lui înțelesuri. Pasajul sună cam așa: „Şi s-a arătat în cer un semn mare: o Femeie îmbrăcată în soare; avea luna sub picioarele ei, iar pe cap o coroană de douăsprezece stele. Ea era însărcinată; striga în chinurile naşterii, frământându-se să nască”.

Citește și: Apocalipsa: Europa invadată de musulmani și debutul războiului religiilor

Meade crede că paragraful reprezintă „Leul și tribul lui Iuda” și Extazul – credința că Iisus Hristos îi va aduce pe credincioși în paradis după o perioadă de necazuri pe pământ, care precede apocalipsa. Mai mult, a început să anunțe pe oricine îl crede că pe 23 aprilie, Planeta Nibiru va apărea deasupra Pământului și că va aduce Extazul mai devreme menționat. Acesta, conform lui Meade, se va manifesta prin erupții vulcanice, cutremure, tsunamiuri și alte cataclisme cauzate de forțele gravitaționale ale lui Nibiru.

NASA a spus că cercetătorii de la CalTech au câteva dovezi că ar exista o altă planetă dincolo de Neptun care ar putea fi de 10 ori mai mare decât Pământul. Cu toate astea, existența ei a rămas pur teoretică.

Cei de la NASA au spus că, dacă Nibiru chiar ar exista, dovezile pe care le avem ar arăta că este de 20 de ori mai departe față de Soare prin comparație cu Neptun. Concret, asta înseamnă că disputata planetă ar fi mult mai departe decât Pluto – și de Pluto nu se teme nimeni că ar putea veni în preajma Pământului și să îi distrugă zen-ul.

Astronomul planetar de la NASA, Daniel Morrison, a explicat că fanii teoriilor conspirației își schimbă mereu poveștile cu privire la Nibiru. El a subliniat că, dacă o poveste este reală, va apărea prezentată ca atare în publicațiile mainstream, nu doar pe site-uri și în videoclipuri pe YouTube.

Sursa traducere: playtech.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

femeie inselata, gest extrem, amanta, O femeie a aflat că soțul o înșală și a decis să se răzbune pe amantă. Este cumplit ce a făcut soția înnebunită de furie


bacau, amanta calcata, barbat, scandal, sotie Bacău. Un bărbat și-a călcat, intenționat, amanta cu mașina! De ce a recurs la acest gest extrem


mihai bendeac, tatic, copil, veste neasteptata, iumor Mihai Bendeac va fi tătic! Actorul și-a anunțat colegii de la iUmor


braila, sinucidere, frate fotbalist, mihai vladut subtirica, inginer agronom, dudesti Brăila. Fratele unui fotbalist a fost găsit spânzurat în casă