Mondo News

Statul Islamic anunță un Crăciun Însângerat: Curând de Sărbători! Ce țări sunt vizate de teroriști

, 26 Noiembrie 2017 14:56
Scris de: Vlad Economu
Statul Islamic anunță un Crăciun Însângerat: Curând de Sărbători! Ce țări sunt vizate de teroriști

Statul Islamic amenință cu un Crăciun însângerat! O imagine în care apare Moș Crăciun îngenuncheat, iar în spatele sau silueta unui membru al Statului Islamic, cu față acoperită, pregătit să-l decapiteze, circulă pe o rețea de socializare, fiind distribuită de susținătorii organizației.

Poza este însoțită de un text care anunță atacuri teroriste, în vacanța de Crăciun, în Marea Britanie, Franța și Germania. În fotografia interceptată de BlackOps Cyber fundalul este din Londra, fiind vorba de Regent Street, notează Daily Mail.

Mesajul – “Curând, de Sărbători” – este scris atât în engleză, cât și în franceză sau germană. A mai fost găsită încă o imagine cu același mesaj, în care apar o mână însângerată care ține un cuțit, photoshop-ate peste un poster cu o piață de Crăciun din Paris. Pe fundal se vede Turnul Eiffel.

Fotografiile au fost postate pe un grup de chat numit Armata Mujahedinilor, în 21 noiembrie. Contul a devenit, între timp, inactiv: Dr. Almani.

Imaginile apar în contextul în care poliția germană a arestat șase persoane care ar fi plănuit un atac într-o piață de Crăciun. Un atentat similar la un an de când un tunisian a intrat cu mașina în oameni, în plin, la un târg din Berlin. Atacul pus la cale de cei șase sirieni ar fi urmat să aibă loc în 19 decembrie, în orașul Essen, din nord-vestul țării.

Sursă traducere: ziare.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu