Mondo News

SRI primește o lovitură grea din partea PSD

Joi, 18 Ianuarie 2018 15:40
Scris de: Vlad Economu
SRI primește o lovitură grea din partea PSD

PSD a aplicat o lovitură grea Serviciului Român de Informații (SRI). La viitorul Guvern Dăncilă nu vor mai cere avize de la SRI pentru fiecare ministru în parte, informează știripesurse.ro.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a explicat că în ultimii ani s-au primit avize negative, dar fără explicații. „În ultimii ani am simţit că se întâmplă lucruri bizare, în sensul că cei care câştigă alegeri şi doresc să-şi promoveze colegii, cu cât sunt mai vocali împotriva statului paralel, cu atât primesc avize negative şi fără explicaţii şi nu se spune care sunt problemele pentru că sunt secrete de stat. Ne-am cam săturat”, a argumentat Codrin Ştefănescu decizia CExN al PSD.

El a spus că avizele respective date de serviciile de informaţii nici nu-şi au rostul. În condițiile în care miniştrii şi premierul răspund oricum politic în faţa electoratului. „Să lăsăm avizele pentru că noi răspundem politic pentru ceea ce fac miniştrii noştri. În ultimii ani au fost grozăvii, au fost protocoale pe lângă lege, abuzuri, încălcări ale legii”, a subliniat Ştefănescu.

La rândul său, liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, a explicat că există suspiciunea în PSD că foștii premieri Sorin Grindeanu și Mihai Tudose au întârziat anumite numiri în funcții din cauza avizelor de la SRI.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia