Mondo News

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu

Luni, 18 Martie 2019 14:49
Scris de: Vlad Economu
Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu

Somnul este esențial pentru viață. Compnaia australiană Bed Threads a realizat în premieră un studiu amplu care a avut ca scop descoperirea duratei ideale a somnului nocturn în funcție de semnul zodiacal.

Conform primelor informații, Taurii au nevoie de toate cele opt ore de somn, în timp ce Berbecii, Săgetătorii și Gemenii sunt plini de energie după doar șase ore de somn. Din păcater, gemenii sunt dependenți de 7-8 ore de somn pentru că ”șase ore de somn” îi fac pesimiști, plini de griji și panicoși.

Ne petrecem o jumătate din viață dormind, însă specialiștii susțin că nu întotdeauna un somn îndelungat are și calitatea de a ne relaxa și de a ne odihni creierul.

Etapa de somn numită Mișcarea Rapidă a Ochilor activează întreg creierul și îl ajută să se regenereze, să se reseteze, să reconfigureze conexiunile și să repare memoria. Specialiștii australieni au studiat de câte ore de somn au nevoie oamenii indiferent de vârstă și sex, în funcție de zodia la care aparțin.

Berbec (21 mar. – 20 apr.)

Extrem de pasionali până în măduva oaselor, nu este deloc de mirare că Berbecii sunt funcționali chiar și atunci când dorm foarte puțin. Conform studiului, pentru Berbeci somnul este pierdere de vreme pentru că ei pot funcționa la capacitate maximă chiar și atunci când dorm numai șase  ore pe noapte.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Cei născuți sub semnul taurului sunt cunoscuți pentru răbdarea și simțul de răspundere de care dau dovadă, dar și pentru că sunt echilibrați. Deși sunt priviți ca firi extrem de pragmatice care își conservă energia, Taurii pot fi dinamici dacă situația le-o cere. Însă consumă multă energie pentru asta. De aceea, taurii au nevoie de nouă ore de somn pe noapte.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cei născuți sub acest semn sunt echilibrați și extrem de calculați în luarea deciziilor. Atunci când dorm doar șase ore pe noapte, creierul lor începe să facă planuri, proiecte și să rezolve probleme. De aceea se trezesc extrem de agitați și au tendița să fie4 pesimiști. Când dorm opt ore, Gemenii strălucesc și rezovă orice impas.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racul este cea mai emotivă zodie și de aceea sunt cunoscuți ca fiind persoane cu toane, care trec rapid dintr-o stare în alta. Pentru a fi echilibrați, Racii sunt dependenți de somn. Pentru Racii care nu își fac toate cele opt ore de somn, a doua zi poate fi un veritabil coșmar atât pentru ei cât și pentru cei din jurul lor.

Leu (23 iulie – 22 aug.)

Leii sunt niște hedoniști prin excelență, sunt extrem de sociabili și simt nevoie să fie înconjurați de prieteni. Cei născuți sub acest semn au nevoie de opt ore de somn pe noapte și adorm aproape instantaneu dacă simt lângă ei, în pat, persoana iubită. Dacă au un somn agitat, Leii vor avea o zi de leneveală în care vor moțăi tot timpul.

Fecioară (23 aug. – 23 sept.)

Fecioarele sunt cele mai determinate, hotărâte, perfecționiste și voluntare dintre toate zodiile. Și pentru că sunt extrem de energice și sunt predispuse la stări de anxietate și îngrijorare, ele funcționează perfect dacă dorm șase ore pe noapte. Dacă dorm opt ore, au tendința de a deveni autoritare cu cei din jur și de a nu accepta compromisuri.

Balanță (24 sept. – 23 oct.)

Sufletista Balanță este un semn zodiacal estrem de emoțional și afectuos, recunoscut pentru spiritul diplomatic de care dă dovadă în cele mai ciudate situații. Însă pentru că ard mult în interior, Balanțele sunt dependente de opt ore de somn. După o zi încărcată, nu vă mirați dacă Balanța ajunge să doarmă și 10 ore și apoi funcționează perfect.

Scorpion (24 oct. – 22 noi.)

Scorpionii sunt pasionali, geloși, curajoși și încăpățânați. Și pentru că sunt capabili să rezolve mai multe lucruri în același timp, ei sunt dependenți de opt ore de somn pe noapte. Dacă nu își fac ciclul complet de somn, Scorpionii se pot îmbolnăvi, nu gândesc cu luciditate și pot avea probleme digestive sau crampe musculare.

Săgetător (23 noi. – 21 dec.)

Săgetătorii sunt spirite libere și aventurierii zodiacului, indiferent dacă sunt pe cale să înceapă un proiect sau lucrează deja la unul, ei plonjează cu mult curaj în miezul problemei. Pentru Săgetători, somnul este pe planul secund. Ei nu au nevoie decât de șase ore de somn pe noapte pentru a putea funcționa perfect.

Capricorn (22 dec. – 20 ian.)

Capricornii sunt responsabili, organizați și predictibili, iar somnul este una dintre activitățile pe care și le administrează cu mare băgare de seamă. Conform studiului australian, Capricornii dorm regulat câte opt ore pe noapte și obișnuiesc să adoarmă și să se trezească la exact aceleași ore în fiecare zi.

Vărsător (21 ian. – 29 feb.)

Vărsătorii sunt extrem de inteligenți, speculativi și buni negociatori. Ei sunt tot timpul în priză și gata să intervină în orice situație. Acest lucru îi epuizească și îi face dependenți de cel puțin opt ore de somn pe noapte. Nu vă mirați dacă întâlniți vărsători care ajuns să doarmă și 11 ore după un maraton de petreceri.

Pești (20 feb. – 20 mar.)

Peștii sunt visătorii zodiacului, iar acest lucru îi face să fie cei mai creativi din tot zodiacul. Și pentru că au o imaginație extrem de bogată și au cele mai ciudate idei ei consumă foarte multă energie. Sunt dependenți de opt ore de somn și de multe ori simt nevoia să doarmă două ore și în timpul prânzului pentru a fi funcționali.

Sursa traducere: click.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!