Mondo News

SPP solicita schimbarea unor DISPOZITIVE de CONTROL de la intrarea in SENAT

Luni, 08 Iunie 2015 15:11
Scris de: Vlad Economu
SPP solicita schimbarea unor DISPOZITIVE de CONTROL de la intrarea in SENAT

Vicepresedintele Senatului CRISTIAN DUMITRESCU a anuntat, luni, ca Serviciul de Protectie si Paza (SPP) a solicitat SCHIMBAREA unor DISPOZITIVE de la intrarea in SENAT, el precizand ca nu stie pretul si numarul “aparatelor”, totul fiind “intr-o anexa care este cu CARACTER SECRET de SERVICIU”.

Social-democratul CRISTIAN DUMITRESCU a anuntat, dupa sedinta Biroului Permanent al Senatului, ca SPP a transmis o solicitare pentru inlocuirea unor “aparate” de la intrarea din sediul SENATULUI.

CITESTE SI: PRESEDENTIA, GUVERNUL si SPP incep DISCUTII pentru AERONAVA DEMNITARILOR 

“Exista o solicitare din partea Serviciului de Protectie si Paza (SPP) pentru inlocuirea unor aparate de la intrarea in SENAT, de control si sa vedem daca dispunem de aceste sume. Daca nu, sa solicitam din partea bugetului, la rectificare sa ne revizionam aceste sume. Este o obligatie a beneficiarului de activitate de protectie si paza de a-si asigura aceste aparate”, a declarat vicepresedintele Senatului.

Detaliile referitoarea la numarul “aparatelor” si pretul acestora, nu sunt cunoscute de CRISTIAN DUMITRESCU, totul fiind “intr-o anexa care este cu caracter secret de serviciu”. “Aparatele” respective, care sunt functionale, urmeaza sa fie schimbate pentru ca sunt uzate moral.

CITESTE SI: ION ILIESCU, despre SPP: Am COLABORAT foarte bine cu RESPONSABILII SERVICIULUI 

Sursa foto: realitatea.net


Un comentariu

  1. Pingback: SPP devine OFICIAL SRVICIU SECRET si primeste FACILTATI ECONOMICE. Secrete, fireste | Barja.ro

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, stare urgenta, barbat batut, ancheta, politist bataus, video, politia capitalei București. Un bărbat care ar fi refuzat să se legitimeze, bătut de un polițist! Video


darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”