Mondo News

Spania. Român arestat după o urmărire ca-n filme pe străzile din Gijon

Marti, 06 Noiembrie 2018 15:50
Scris de: Vlad Economu
Spania. Român arestat după o urmărire ca-n filme pe străzile din Gijon

Un român în vârstă de 35 de ani a fost arestat după o urmărire ca în filme pe străzile orașului spaniol Gijon. Polițiștii au încercat să-l oprească, după ce românul gonea, ignorând semafoarele de culoare roșie, scrie știridiaspora.ro.

Când a văzut că e urmărit, bărbatul a apăsat pedala de accelerație la maxim. A urmat apoi o urmărie ca în filme, în cadrul căreia românul a fost foarte aproape să calce mai mulți pietoni și a avariat mai multe mașini.

Teribilistul a fost blocat într-o parcare. Nici arestarea sa nu a fost ușoară pentru polițiști, românul îmbrâncindu-se cu oamenii legii în încercarea sa de a fugi. Potrivit autorităților, tânărul român avea permisul de conducere suspendat, iar automobilul pe care-l conducea a fost folosit anterior pentru o infracțiune comisă pe teritoriul Franței.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!


anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!