Mondo News

Spania. I-a pus droguri în băutură și a violat-o. Ce pedeapsă riscă românul

Miercuri, 27 Martie 2019 18:30
Scris de: Vlad Economu
Spania. I-a pus droguri în băutură și a violat-o. Ce pedeapsă riscă românul

Un român și un spaniol sunt acuzați că au drogat o femeie într-un bar și au abuzat-o sexual. Cazul femeii violate din orașul spaniol Reus ajunge în fața instanței. În boxa acuzaților stau doi bărbați: un român în vârstă de 44 de ani și un spaniol de 51 de ani.

Cei doi sunt acuzați că au strecurat droguri în băutura unei femei, cu intenția de a o abuza sexual. În cele din urmă, doar românul a violat-o pe femeia spaniolă, celălalt, barman în respectivul local, fiind inculpat pentru complicitate.

Românul se confruntă cu șapte ani de închisoare și șapte de probațiune, în timp ce pentru spaniol procurorii au cerut trei ani de închisoare și cinci probațiune, potrivit presei spaniole, citată de știridiaspora.ro.

Citește și: CANADA. UN ROMÂN A ÎNJUNGHIAT UN PREOT ÎNTR-O BISERICĂ DIN MONTREAL! VIDEO

Anchetatorii susțin că femeia a ieșit în oraș în compania unor prieteni. După ce aceștia au plecat, femeia a rămas singură în barul în care se aflau și cei doi inculpați. În ultima băutură comandată, barmanul spaniol i-a strecurat droguri, cu intenția ca aceasta să nu se poată împotrivi.

Potrivit procurorilor, femeia a intrat “într-o stare profundă de inconștiență”. Cetățeanul român a așezat-o pe din fotoliile din bar, unde după ce și-a scos hainele a violat-o.  Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, românul va fi obligat să-i plătească femeii și 12.000 euro despăgubiri.

Sursa foto: 20minutos.es


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video