Mondo News

Spania. I-a pus droguri în băutură și a violat-o. Ce pedeapsă riscă românul

Miercuri, 27 Martie 2019 18:30
Scris de: Vlad Economu
Spania. I-a pus droguri în băutură și a violat-o. Ce pedeapsă riscă românul

Un român și un spaniol sunt acuzați că au drogat o femeie într-un bar și au abuzat-o sexual. Cazul femeii violate din orașul spaniol Reus ajunge în fața instanței. În boxa acuzaților stau doi bărbați: un român în vârstă de 44 de ani și un spaniol de 51 de ani.

Cei doi sunt acuzați că au strecurat droguri în băutura unei femei, cu intenția de a o abuza sexual. În cele din urmă, doar românul a violat-o pe femeia spaniolă, celălalt, barman în respectivul local, fiind inculpat pentru complicitate.

Românul se confruntă cu șapte ani de închisoare și șapte de probațiune, în timp ce pentru spaniol procurorii au cerut trei ani de închisoare și cinci probațiune, potrivit presei spaniole, citată de știridiaspora.ro.

Citește și: CANADA. UN ROMÂN A ÎNJUNGHIAT UN PREOT ÎNTR-O BISERICĂ DIN MONTREAL! VIDEO

Anchetatorii susțin că femeia a ieșit în oraș în compania unor prieteni. După ce aceștia au plecat, femeia a rămas singură în barul în care se aflau și cei doi inculpați. În ultima băutură comandată, barmanul spaniol i-a strecurat droguri, cu intenția ca aceasta să nu se poată împotrivi.

Potrivit procurorilor, femeia a intrat “într-o stare profundă de inconștiență”. Cetățeanul român a așezat-o pe din fotoliile din bar, unde după ce și-a scos hainele a violat-o.  Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, românul va fi obligat să-i plătească femeii și 12.000 euro despăgubiri.

Sursa foto: 20minutos.es


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”