Mondo News

Spania. 4 români au murit și 4 sunt răniți după două accidente rutiere produse în decurs de câteva ore

Joi, 05 Decembrie 2019 12:15
Scris de: Vlad Economu
Spania. 4 români au murit și 4 sunt răniți după două accidente rutiere produse în decurs de câteva ore
Patru cetățeni români au decedat, iar alți doi au fost răniți, în urma a două accidente rutiere produse miercuri în Spania, la decurs de câteva ore, relatează presa locală, preluată de Mediafax.
 
Primul accident s-a produs în dimineața zilei de miercuri în apropierea aeroportului Castellón din estul Spaniei, relatează publicația El Pais. Doi cetățeni români, în vârstă de 48 de ani și 22 de ani, au decedat în urma coliziunii frontale cu un autovehicul condus de un cetățean francez care, de asemenea, și-a pierdut viața.
 
 
Pe lângă cei doi bărbați, în mașină se mai aflau alți doi cetățeni români – o femeie de 24 de ani și un bărbat de 43 de ani – care au fost grav răniți și sunt spitalizați. Un al doilea accident s-a produs zona orașului Don Benito, provincia Badajoz, în după-amiaza zilei de miercuri, informează publicația Hoy.
 
Și în acest caz a fost vorba de ciocnirea frontală a două autovehicule. Doi cetățeni români, tată și fiu, au decedat în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite.
 
Sursa foto: adevarul

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”


Coronavirus, plamani, video, SARS-CoV-2, covid-19, pacient, infectie, inflamatie Primul video care arată ce se întâmplă mai exact în plămânii unui pacient bolnav de COVID-19. Video


ora de vara 2020, 29 martie 2020, romania, ceasuri, ora inapoi Ora de Vară 2020. În această noapte dăm ceasurile înainte şi dormim o oră mai puţin