Mondo News

Soția lui Iker Casillas, Sara Carbonero, a fost diagnosticată cu cancer ovarian

Miercuri, 22 Mai 2019 10:31
Scris de: Vlad Economu
Soția lui Iker Casillas, Sara Carbonero, a fost diagnosticată cu cancer ovarian

Portarul echipei Porto, Iker Casillas, şi-a revenit din infarctul suferit, în urmă cu trei săptămâni, în timpul unui antrenament, dar a trecut din nou prin emoţii.

Sara Carbonero a fost diagnostică cu cancer ovarian şi a suferit deja o intervenţie chirugicală. Din fericire, partenera de viaţă a goalkeeper-ului în vârstă de 38 de ani este bine şi va urma un tratament de refacere, potrivit Mediafax.

“Când încă nu ne-am revenit după un şoc, viaţa ne-a surprins din nou. De data aceasta eu am fost cea vizată de acest cuvânt, format din șase litere, pe care mi-este greu să îl scriu. În urmă cu câteva zile în timpul unui control de rutină, medicii mi-au descoperit o tumoare malignă şi am fost operată.

Citește și: IKER CASILLAS A SUFERIT UN INFARCT LA ANTRENAMENTUL LUI FC PORTO! PORTARUL A FOST OPERAT DE URGENȚĂ

Totul este bine şi din fericire am prins-o din timp, dar mai am câteva luni de bătălie în care trebuie să respect tratamentul. Sunt liniștită și am încredere că totul va fi bine. Știu că drumul va fi greu, dar că va fi un final fericit. Mă bazez pe suportul familiei, prietenilor și pe o echipă bună de medici. Profit pentru a îi ruga pe colegii mei jurnaliști să mă respecte și să mă înțeleagă, așa cum m-au tratat mereu, mai ales în aceste momente dificile și delicate pentru mine și familia mea”, a scris Sara Carbonero pe contul ei de Instagram.

În urma acestei postări, Iker Casillas a răspuns mesajului scris de soția lui. “O mare liniștită nu a format niciodată un marinar bun”, a fost comentariul portarului. În același timp și fostul rival al lui Casillas de la Barcelona, Carlos Puyol, a comentat la postarea Sarei Carbonero: “Capul sus, să nu îți faci griji, totul va fi bine!”.

Sara, în vârstă de 35 de ani, a făcut anunţul referitor la problemele ei de sănătate, după ce a petrecut alături de Iker Casillas. Luni, 20 mai, fostul portar legendar al celor de la Real Madrid a împlinit 38 de ani. Cuplul are doi copii împreună.

Sursa foto: marca


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!