Mondo News

Sorin Roșca Stănescu detonează bomba: La Iohannis s-au furat alegerile! Ponta: Eu zic să-l credem

Miercuri, 28 Martie 2018 21:59
Scris de: Vlad Economu
Sorin Roșca Stănescu detonează bomba: La Iohannis s-au furat alegerile! Ponta: Eu zic să-l credem

Sorin Roșca Stănescu a detonat, miercuri, o veritabilă bombă legată de scandalul momentului. Fostul senator PNL susține că în 2014 „s-au furat alegerile”, dezvăluind cum Iohannis a reușit să câștige în fața lui Victor Ponta cu ajutorul Facebook-ului. Dezvăluirea fostului senator PNL vine în contextul în care Facebook este implicat într-un scandal mondial uriaș privind manipularea datelor personale, notează știripesurse.ro.

„La Iohannis s-au furat alegerile. Prin Facebook. Eram în staff-ul lui. Ajunsesem acolo pentru că i-am prezentat o strategie de comunicare pe care a aprobat-o. Înaintea primului tur, avea în sondaje cu 10% mai puțin decât Ponta. La al doilea tur avea un avans de aproape 10%. Imposibil.

De fapt Iohannis mi-a spus în mod explicit că nu noi ne vom ocupa de pagina de Facebook. Ci alții. Ciudat. Nu s-a mai întâmplat niciodată ca strategia de comunicare să fie ruptă în două. Nu am știut cine sunt ”alții”. Nici cu cât au fost plătiți, nici de către cine. Rezultatul a fost uluitor. Fără a scrie nimic interesant pe Facebook, Iohannis i-a depășit pe toți liderii lumii în materie de accesări și like-uri. Și a câștigat! Eu unul am fost mulțumit. Dacă ieșea Ponta, ar fi fost mult mai rău.”, a scris Sorin Roșca Stănescu.

Reacția fostului premier, Victor Ponta, nu a întârziat să apară: „Apreciez sinceritatea Dlui Sorin Rosca Stanescu care spune ca in 2014 alegerile “s-au furat” ca sa nu iasa Ponta / daca asa spune domnia sa – eu zic sa il credem”, a scris Ponta pe Facebook.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu