Mondo News

Sorin Ovidiu Vântu îl face praf pe Mihai Tudose! Ce spune afaceristul pușcăriaș despre premierul ghiolban

Luni, 15 Ianuarie 2018 10:44
Scris de: Vlad Economu
Sorin Ovidiu Vântu îl face praf pe Mihai Tudose! Ce spune afaceristul pușcăriaș despre premierul ghiolban

Afaceristul încarcerat Sorin Ovidiu Vântu a lansat un atac virulent la adresa lui Mihai Tudose pe care-l numește troglodit și ghiolban. Vântu face o analiză tranşantă pe Facebook, în care îl desfiinţează pe premierul Tudose pentru afirmaţiile sale.

“1877. Războiul de Independență – Regele României, Carol I, scoate România de sub jugul de sute de ani al Imperiului Otoman.

1918. Marea Unire – Regele Ferdinand și Regina Maria readuc teritoriile românești, reîntregind țara și făcând astfel România Mare.

Începând cu anul 2000, Regele Mihai I, având peste 80 de ani, bate pe la porțile tuturor monarhiilor europene, pledând cauza aderării României la structurile euroatlantice.

2018. În semn de prețuire și respect pentru cei care au făcut posibilă existența unui stat în care ghiolbanul din Brăila a ajuns premier, urmașii lor sunt dați afară din Palatul Elisabeta.

Ca și cum măgăria asta n-ar fi fost de ajuns, agramatul mai face două declarații pe măsura intelectului din dotare: prima, în care, cu un aer care se voia inteligent și plin de importanță, explica nației cum Casa Regală a primit o grămadă de mari proprietăți, ignorând faptul că acele proprietăți erau de drept ale Casei Regale, fiind confiscate în mod abuziv de către comuniști, omițând în mod deliberat să spună că nu i s-a cerut dreptul de proprietate asupra Palatului Elisabeta ci doar o amânare la plata chiriei. Și toate astea cu aerul că toate acele proprietăți i s-ar fi dat de pomană Regelui Mihai din preaplinul milostiveniei agramatului care confundă grobianismul cu fermitatea și Casa Regală cu derbedeii din mahalaua care l-a educat.

A doua declarație, prin ambiguitatea ei, a dat muniție la greu “prietenilor” noștri unguri. Evident că agramatul a vrut să se refere la funcționarii care vor permite arborarea steagului secuiesc, dar educatul mahalalelor a comis o frază care poate fi citită în trei moduri:

1. spânzură funcționarii

2. spânzură secuii

3. îi spânzură pe toți

Ce ghinion uriaș, băi generație, ca în anul 2018 nu numai că n-am reușit să aducem înapoi acasă Moldova și Bucovina de Nord, ci, conduși de un pămpălău plin de ifose și fără nimic în cap, de un troglodit fără caracter și la fel de plin de ifose și de un țărănuș incult și laș, riscăm să pierdem și Transilvania.”, a scris Sorin Ovidiu Vântu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis