Mondo News

Sophia Hadjipanteli, femeia care nu s-a pensat niciodată! Foto și video în articol

Miercuri, 11 Aprilie 2018 15:58
Scris de: Vlad Economu
Sophia Hadjipanteli, femeia care nu s-a pensat niciodată! Foto și video în articol

Sophia Hadjipanteli este femeia care nu s-a pensat niciodată! Oricât ar părea de incredibil, domnișoara este un fotomodel din Cipru și a ajuns vedetă pe Instagram grație pozelor postate cu sprâncenele ei stufoase.

Sophia Hadjipanteli are 21 de ani și încearcă să transmită un mesaj prin look-ul ei și anume cum că nu contează cum arăți, ești frumoasă oricum. Ei bine asta rămâne de văzut în imaginile din galeria foto. “Sunt foarte mulți oameni de peste tot din lume care îmi scriu că sunt dezgustătoare! Ce este dezgustător la a avea păr pe față sau oriunde altundeva pe corp. Așa am fost noi “educați” să credem, dar este ceva normal” a încercat fata să-și apere aspectul.

Adolescenta știe că nu are un look obișnuit, dar încearcă să îl transforme în avantajul ei. Astfel nu doar că nu se pensează, dar mai mult, și-a vopsit sprâncele cu negru că să le scoată și mai bine în evidență. Acum Sophia Hadjipanteli a ajuns să fie urmărită de 160.000 de femei pe Instagram și deja revista Harpers Bazaar i-a luat un interviu. Acum ea participa la diverse campanii publicitare și primește destul de multe produse de make-up de la diverse companii. “Îmi place foarte mult să mă machiez, și se vede asta și în pozele mele. Ador să-mi schimb look-ul mereu cu ceva colorat.” a mai adăugat ea.

1-79

fata-cu-sprancele-mari-5

sare

unibrow-model-sophia-hadjipanteli-8-1

Toată lumea se holbează la ea și când merge pe stradă, pentru că de obicei se machiază strident tocmai pentru a-și scoate mai bine în evidență sprâncele, dar se gândește serios că o dată cu vârstă look-ul ei să evolueze cumva, dar nu-i este încă foarte clar, exact cum.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ofiter spp, palatul cotroceni, ipoteza, bantuit Un ofițer SPP face o mărturie halucinantă: Palatul Cotroceni este bântuit!


horoscop 18 septembrie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 septembrie 2018. Taurii sunt impasibili la orice, iar Leii nu trebuie să ia totul atât de personal


gina pistol, antena 1, inlocuire, motiv, asia express, liviu varciu, catalin stefanescu De ce a fost dată afară Gina Pistol de la Antena 1. Cine o va înlocui la Asia Express


beatles, destrabalare, masturbare, paul mccartney, john lennon, orgii Paul McCartney dă cărțile pe față. Cum se destrăbălau membrii trupei Beatles când nu îi vedea nimeni!