Mondo News

Social democrații se sfâșie între ei! Cătălin Rădulescu îi mitraliază pe Manda și Iordache

Joi, 08 Martie 2018 16:11
Scris de: Vlad Economu
Social democrații se sfâșie între ei! Cătălin Rădulescu îi mitraliază pe Manda și Iordache

Apropierea Congresului PSD scoate la iveală dușmăniile și rivalitățile din interiorul partidului de guvernământ. Astfel, deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, s-a arătat foarte nervos pentru faptul că regulile nu-i vor permite să candideze la Congresul din 10 martie. Rădulescu a transmis un mesaj dur pentru doi dintre colegii săi, Florin Iordache și Claudiu Manda, informează știripesurse.ro.

”Le-aș cere colegilor din Oltenia să-și țină gura, lui Manda și lui Iordache. Îi cer lui Iordache să-și vadă de treaba lui și de comsiia lui și să nu mai dea lecții altor colegi din partid. Domnii ăștia sunt habarniști, nu trebuie să vină să dea lecții în fața televiziunilor. Să își facă treaba în comisiile lor, că nici acolo nu au arătat că-și pot face bine treaba.

Citește și: CODRIN ȘTEFĂNESCU ȚINTA UNUI ATAC VIOLENT: UN MILOG DE ÎNALTĂ CLASĂ, UN SLUJITOR

Hai să vedem, dacă suntem puși la un loc, eu iau voturi cât Manda și Iordache împreună. Nu o să aveți mari surprize, că o să fie votul și omul, pentru că mulți s-au cam retras, s-au îmbolnăvit peste noapte, au răcit și nu putem să vorbim așa răciți la Congres.

Pentru unii care sunt foarte deștepți, pe mine nu m-a interesat candidatura, eu doar am vrut să arăt cum se vor desfășura lucrurile. Noi am contestat modul mizerabil în care se acționează la Congres, pentru că toți trebuiau să fie lăsați să candideze”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis