Mondo News

Șoc în showbiz-ul autohton. Cornelia Catanga a vrut să se sinucidă!

, 19 Mai 2019 16:36
Scris de: Vlad Economu
Șoc în showbiz-ul autohton. Cornelia Catanga a vrut să se sinucidă!

Cornelia Catanga este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cu toate că artista are o carieră de invidiat, puțin știu că aceasta a trecut prin momente de cumpănă.          

Recent, artista a vorbit deschis despre un moment cumplit din viața ei. Cornelia Catanga a mărturisit că s-a gândit să se sinucidă, și asta nu doar o dată, ci de mai multe ori.

Din fericire, cu ajutorul celor dragi, în prezent, vedeta își dorește să trăiască și să lupte să își ajute fiul, pe Alexandru.  „Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă un nepot şi să fie fetiţă”, a povestit artista în urmă cu ceva timp.

Citește și: GENICĂ BOIERICĂ, ACUZAT CĂ ŞI-A ABUZAT SEXUAL COLEGUL DE CELULĂ

În timpul unor declarații mai vechi, Cornelia Catanga a mărturisit că unul dintre momentele în care a vrut să se sinucidă a fost acela în care mama ei s-a stins din viață.

Sursa foto: evz.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!