Mondo News

Șoc în showbiz-ul autohton. Cornelia Catanga a vrut să se sinucidă!

, 19 Mai 2019 16:36
Scris de: Vlad Economu
Șoc în showbiz-ul autohton. Cornelia Catanga a vrut să se sinucidă!

Cornelia Catanga este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cu toate că artista are o carieră de invidiat, puțin știu că aceasta a trecut prin momente de cumpănă.          

Recent, artista a vorbit deschis despre un moment cumplit din viața ei. Cornelia Catanga a mărturisit că s-a gândit să se sinucidă, și asta nu doar o dată, ci de mai multe ori.

Din fericire, cu ajutorul celor dragi, în prezent, vedeta își dorește să trăiască și să lupte să își ajute fiul, pe Alexandru.  „Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă un nepot şi să fie fetiţă”, a povestit artista în urmă cu ceva timp.

Citește și: GENICĂ BOIERICĂ, ACUZAT CĂ ŞI-A ABUZAT SEXUAL COLEGUL DE CELULĂ

În timpul unor declarații mai vechi, Cornelia Catanga a mărturisit că unul dintre momentele în care a vrut să se sinucidă a fost acela în care mama ei s-a stins din viață.

Sursa foto: evz.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 septembrie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 septembrie 2019. Peștii au nevoie de un mentor, iar Scorpionii schimbă macazul


mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video