Mondo News

Soarta Laurei Codruța Koveși dezvăluită de Ion Cristoiu! Ce va face Klaus Iohannis

Luni, 16 Aprilie 2018 09:36
Scris de: Vlad Economu
Soarta Laurei Codruța Koveși dezvăluită de Ion Cristoiu! Ce va face Klaus Iohannis

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Preşedintele Klaus Iohannis a spus că urmează să anunţe decizia sa, dar s-a pronunţat deja şi a spus că o sprijină pe Kovesi. Jurnalistul Ion Cristoiu e de părere că președintele Klaus Iohannis nu o va revoca pe șefa DNA.

 „Iohannis nu o va revoca pe Kovesi. O revocare presupune o bătaie de cap. Nu v-ați prins că principalul program politic al domnului președinte este să nu aibă bătăi de cap? Dacă o revocă înseamnă să se ducă să stea de vorbă cu tefeliștii, să meargă pe la televizor.

Indiferent că o revocă sau nu este obligatorie intervenția de tip constituțional. Problema aceasta a rolului președintelui. Și dacă o revocă, Curtea Constituțională trebuie să se pronunțe care este rolul constituțional al președintelui. Trebuie clarificat acum de Curtea Constituțională printr-o decizie dacă președintele semnează ca primarul, cum spun unii, sau dacă președintele are drept de veto”, a spus Ion Cristoiu la Antena 3.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis