Mondo News

Smiley a rămas blocat! Micutzu i-a dezvăluit cel mai rușinos secret al său! Video

Marti, 09 Octombrie 2018 15:32
Scris de: Vlad Economu
Smiley a rămas blocat! Micutzu i-a dezvăluit cel mai rușinos secret al său! Video

Smiley l-a luat la întrebări pe Micutzu și a postat interviul pe canalul său de Youtube. Artistul l-a chestionat pe actorul de stand-up cu privire la faimă, viață și copilărie. Degajat ca de obicei, Micutzu i-a povestit lui Smiley cea mai rușinoasă amintire din copilărie.

Actorul susține că pe vremea când era la grădiniță, în prima zi când s-a dus singur, a avut parte de o întâmplare nu tocmai plăcută: „Mă c***m pe mine. Aveam o chestie. Când părăseam apartamentul alor mei îmi venea o din aia! Bă, jur! Nu știu ce aveam. Mama săraca….îmi aduc aminte prima zi în care m-am dus singur  la căminul de la grădiniță.

Am ieșit din bloc, trebuia să fac stânga…Vă jur, îmi aduc aminte perfect. M-am întors, era mama pe balcon așa cu pătura, își scutura pătura, se uita la mine…Eu m-am întors, am făcut stânga. Când nu mi s-a mai văzut blocul am…Din nimic, băi, băiatule! N-am mai văzut blocul am făcut…Nu înțelegeam. Am zis, bă, să mă întorc? Nu, e prima zi când mă duc singur la grădiniță”.

Mai mult, Micutzu i-a povestit prima amintire pe care o are lui Smiley, iar cântărețul a râs în hohote: „Băi, prima amintire pe care o am…și nu mănânc c***t, aveam un an! Eram în pătuțul ăla cu gratii, din lemn. Mă uitam în stânga și maică-mea și cu taică-miu dormeau. Și am avut în minte asta: bă, trebuie să mă p*ș! Și mă uitam la ai mei…și ziceam: băi, dar cum le zic, că eu nu știu încă să vorbesc!”

„Băi, ești prost?!”, a replicat Smiley.

„Să-mi bag…și am început să mă p*ș și m-am p***t pe mine. Practic toată viața mea…un soi de sclipire, de inteligență…care se termină cu un act de prost total!”, a mai spus Micutzu.

Sursa video: youtube


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!