Mondo News

Smiley a rămas blocat! Micutzu i-a dezvăluit cel mai rușinos secret al său! Video

Marti, 09 Octombrie 2018 15:32
Scris de: Vlad Economu
Smiley a rămas blocat! Micutzu i-a dezvăluit cel mai rușinos secret al său! Video

Smiley l-a luat la întrebări pe Micutzu și a postat interviul pe canalul său de Youtube. Artistul l-a chestionat pe actorul de stand-up cu privire la faimă, viață și copilărie. Degajat ca de obicei, Micutzu i-a povestit lui Smiley cea mai rușinoasă amintire din copilărie.

Actorul susține că pe vremea când era la grădiniță, în prima zi când s-a dus singur, a avut parte de o întâmplare nu tocmai plăcută: „Mă c***m pe mine. Aveam o chestie. Când părăseam apartamentul alor mei îmi venea o din aia! Bă, jur! Nu știu ce aveam. Mama săraca….îmi aduc aminte prima zi în care m-am dus singur  la căminul de la grădiniță.

Am ieșit din bloc, trebuia să fac stânga…Vă jur, îmi aduc aminte perfect. M-am întors, era mama pe balcon așa cu pătura, își scutura pătura, se uita la mine…Eu m-am întors, am făcut stânga. Când nu mi s-a mai văzut blocul am…Din nimic, băi, băiatule! N-am mai văzut blocul am făcut…Nu înțelegeam. Am zis, bă, să mă întorc? Nu, e prima zi când mă duc singur la grădiniță”.

Mai mult, Micutzu i-a povestit prima amintire pe care o are lui Smiley, iar cântărețul a râs în hohote: „Băi, prima amintire pe care o am…și nu mănânc c***t, aveam un an! Eram în pătuțul ăla cu gratii, din lemn. Mă uitam în stânga și maică-mea și cu taică-miu dormeau. Și am avut în minte asta: bă, trebuie să mă p*ș! Și mă uitam la ai mei…și ziceam: băi, dar cum le zic, că eu nu știu încă să vorbesc!”

„Băi, ești prost?!”, a replicat Smiley.

„Să-mi bag…și am început să mă p*ș și m-am p***t pe mine. Practic toată viața mea…un soi de sclipire, de inteligență…care se termină cu un act de prost total!”, a mai spus Micutzu.

Sursa video: youtube


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 11 decembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 11 decembrie 2018. Balanțele se ocupă de treburile gospodărești, iar Peștii au parte de altercații


miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video


cristiano ronaldo, provocare, lionel messi, transfer, italia Cristiano Ronaldo îi aruncă mănușa lui Lionel Messi: Să facă la fel ca mine! Îl aștept


ed sheeran, stars wars, rol, cantaret britanic Ed Sheeran va juca în viitorul film din saga “Star Wars”