Mondo News

Slash divorțează! Suma uriașă pe care acesta i-o oferă soției sale

Miercuri, 13 Iunie 2018 10:58
Scris de: Vlad Economu
Slash divorțează! Suma uriașă pe care acesta i-o oferă soției sale

Slash, chitaristul trupei Guns N’ Roses, îi oferă soției sale, Perla Ferrar, suma de 6,6 milioane de dolari în cadrul unei înțelegeri menite să accelereze procedurile de divorț, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Cei doi s-au căsătorit în 2001 și au împreună doi fii, London, în vârstă de 15 ani, și Cash, în vârstă de 13 ani. Muzicianul în vârstă de 52 de ani a intentat prima dată divorț în 2010, dar s-a împăcat cu soția sa două luni mai târziu. Slash a intentat divorț din nou în decembrie 2014 și, de atunci, procedurile au stagnat.

În afară de suma de 6,6 milioane de dolari, Slash oferă o pensie alimentară viitoarei foste soții – 100.000 de dolari lunar, până când aceasta se va recăsători sau va muri – și celor doi copii – 39.000 de dolari pe lună. Copiii vor primi și 1,8% din veniturile lui Slash, până în 2036.

Citește și: CÂȚI BANI A STRÂNS CEA MAI BOGATĂ PROSTITUATĂ DIN ROMÂNIA! ESCORTA DE LUX ȘI-A ASIGURAT VIITORUL

Potrivit documentelor depuse la tribunal, Slash câștigă lunar aproximativ 345.000 de dolari. În prezent, Slash este în turneu cu trupa Guns N’ Roses. Chitaristul, care a concertat de două ori în România – în 2013 şi 2015 -, s-a reunit cu membrii Guns N’ Roses în 2016.

De asemenea, Slash a anunțat, în martie, că va lansa un nou album împreună cu Myles Kennedy şi The Conspirators, în toamna acestui an. Chitaristul cu joben a devenit cunoscut pentru riff-urile şi solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani din întreaga lume. Membru de bază al formaţiei Guns N’Roses, Slash şi colegii săi de trupă au devenit celebri în 1987, odată cu lansarea primului lor disc, “Appetite for Destruction”.

După plecarea din trupă, Slash a continuat să activeze în diferite formule – Slash’s Snakepit şi Velvet Revolver -, iar, din 2008, a început să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2010, a lansat primul său album solo, intitulat chiar “Slash”, care s-a bucurat de acompaniamentul unor muzicieni precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie şi nu numai. Colaborarea cu Myles Kennedy, solistul formaţiei Alter Bridge, s-a prelungit şi dincolo de acest album, cei doi continuând să lucreze împreună şi pentru următoarele materiale: “Apocalyptic Love” (2012) şi “World On Fire” (2014).

Slash este considerat unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovaţie şi charismă. Publicaţii de prestigiu precum Time şi Rolling Stone l-au inclus mereu în topul celor mai buni chitarişti, iar, în 2012, artistul împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N’ Roses au fost incluşi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia


barbati, flirt, fustangii, aventura, orgolios, fidelitate, SEX, SEXUALITATE, Ți-o trage și pleacă! Bărbații din zodiac care te înșeală fără niciun pic de regret


delia matache, nervi, fan, idiot, Delia, scoasă din sărite de un fan: “Ești incredibil de idiot”! De ce s-a enervat artista


connect-r, misha, divort, tradare, amanta, divort connect-r misha Connect-R și Misha au divorțat! Când și de ce s-au despărțit de fapt cei doi artiști