Mondo News

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014. UPDATE. In Bucuresti, simularea la EVALUAREA NATIONALA este supravegheata VIDEO

Marti, 18 Februarie 2014 10:34
Scris de: Iulia Cristina
SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014. UPDATE. In Bucuresti, simularea la EVALUAREA NATIONALA este supravegheata VIDEO

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014: Elevii de clasa a 8-a au inceput marti, 18 februarie, SIMULAREA la EVALUAREA NATIONALA. Prima proba care le da emotii elevilor este cea la Limba si literatura Romana, miercuri urmand a sustine testul la Matematica si joi la Limba materna, unde este cazul. Examenul a debutat la ora 09.00, se va desfasura pe durata a doua ore, iar subiectele sunt de dificultate medie, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014: Asadar, prima proba scrisa de la SIMULAREA EVALUARII NATIONALE 2014 a inceput la ora 9:00 si se va incheia la ora 11.00. Subiectele de SIMULARE LA EVALUAREA NATIONALA nu contin capitole precum figuri de stil – alegoria, complementul direct si propozitia subordonata completiva directa.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014: Testele de SIMULARE LA EVALUAREA NATIONALA sunt sustinute de aproximativ 200.000 de elevi. Simularea la EVALUAREA NATIONALA se desfasoara pentru prima oara la nivel national.

VEZI AICI CAND SE AFISEAZA REZULTATELE LA TESTUL DE SIMULARE  A EVALUARII NATIONALE 2014

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014: Simularea la Limba si literatura romana – Evaluarea Nationala 2014 – a inceput la ora 9:00, iar accesul elevilor in sali a fost permis pana la ora 8:30. Timpul destinat rezolvarii subiectelor este de 2 ore din momentul primirii subiectelor de catre fiecare elev. Supravegherea elevilor care sustin SIMULAREA LA EVALUAREA NATIONALA 2014 este facuta de un alt profesor decat cel care preda Limba si literatura romana.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti precizeaza ca fiecare scoala “va asigura functionarea sistemelor de supraveghere video in salile de concurs”, pentru fiecare zi de simulare. De asemenea, “se va asigura monitorizarea video in sala de multiplicare a subiectelor, sala comisiei (la preluarea si numerotarea lucrarilor, repartizarea lucrarilor catre evaluatori), salile organizate pentru evaluarea lucrarilor scrise”.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014: Elevii trebuie sa fie in sala de clasa in intervalul 8:00-8:30, cand vor fi distribuiti pe sali conform unei repartizari afisate pe usa fiecarei sali de clasa. Dupa ora 8:30, elevii de clasa a VIII-a care sustin simularea nu mai au drept de a parasi sala de examen pana la primirea subiectelor, si nu mai devreme de 10:30.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014: Repartizarea elevilor in salile de concurs se face in ordine alfabetica, cate 1 elev in banca. Elevii sunt supravegheati de 2 asistenti, de alta specialitate decat Limba si literatura romana. “In cazul abaterilor, elevul poate fi sanctionat prin scaderea notei la purtare”, precizeaza ISMB.

Simularea probelor de examen de la EVALUAREA NATIONALA “ii ajuta si ii pregateste” pe elevi “in vederea examenului din iunie”, a transmis ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie. “Pentru ca incep testele in cadrul simularilor pentru examenul de Evaluare Nationala, cu proba de limba si literatura romana, le urez elevilor mult succes si putere de concentrare. Toti elevii trebuie sa stie ca subiectele vor fi de nivel mediu”, a declarat ministrul Educatiei.

Amintim ca SIMULAREA LA EVALUAREA NATIONALA 2014 incepe marti, 18 februarie, cu Limba si literatura romana – proba scrisa. Elevii de clasa a VIII-a vor fi testati la nivel national, iar simularea se va desfasura la aceeasi ora in toata tara.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2014: Remus Pricopie, ministrul Educatiei Nationale, a anuntat printr-un comunicat ca “in acest semestru, pe langa activitatile curente, cunoscute deja de catre elevi, parinti si profesori, sistemul de educatie va avea parte de cateva premiere. Este vorba despre evaluarea elevilor din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, care va avea loc in luna mai, despre SIMULAREA LA EVALUAREA NATIONALA 2014 prin care elevii clasei a VIII-a vor trece in luna februarie si despre simularea examenului de Bacalaureat pentru elevii clasei a XI-a, care va avea loc in martie, in paralel cu simularea, cunoscuta deja, in cazul elevilor clasei a XII-a”.

“Aceste simulari si evaluari pe parcurs, desfasurate pe baza unor proceduri standard la nivel national, sunt extrem de importante si de necesare. Ele reprezinta o radiografie a sistemului de invatamant, ofera rezultate comparabile si permit actiunea pe doua paliere. Pe de o parte, profesorii vor avea posibilitatea sa intervina din timp, prin mijloace specifice, pentru a remedia problemele punctuale si a imbunatati rezultatele finale. Pe de alta parte, Ministerul Educatiei Nationale va dispune de un tip de feed-back care ii va permite sa introduca mai multa coerenta in politicile educationale si sa creasca performanta si calitatea sistemului de invatamant”, a precizat ministrul.

Potrivit acestuia, va exista “o intensificare a activitatii cadrelor didactice, a elevilor, dar si a conducerii unitatilor de invatamant. Sunt convins ca daruirea si responsabilitatea tuturor celor implicati in organizarea si derularea acestor activitati vor fi, ca de fiecare data, la cote maxime si, cu o buna coordonare, rezultatele vor fi foarte bune”.

“Pentru ca maine incep testele in cadrul simularilor pentru examenul de Evaluare Nationala, cu proba de limba si literatura romana, le urez elevilor mult succes si putere de concentrare. Toti elevii trebuie sa stie ca subiectele vor fi de nivel mediu si ca acest exercitiu ii ajuta si ii pregateste in vederea examenului din iunie”, a incheiat Remus Pricopie.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

chelnerita, good morning america, secrete bucatarie dezvaluite, socant Chelnerii rup tăcerea! Secretele şocante din bucătăria restaurantelor


anamaria prodan, laurentiu reghecampf, dezvaluiri, relatie cu nabadai, casatorie Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu năbădăi cu Laurențiu Reghecampf: N-am vrut să fiu soția lui


smallville, allison mack, keith raniere, societate secreta, nxivm, trafic carne vie Actriță principală din serialul „Smallville”, arestată pentru trafic de carne vie! Foto în articol


marijuana, targ vechituri, bratari, huse telefon, afacere mica Ce a fost și ce a ajuns! Marijuana a ajuns să vândă diverse într-un târg de vechituri