Mondo News

Simona Halep își dărâmă cafeneaua și va investi masiv într-o nouă afacere cu care vrea să dea lovitura

Joi, 22 Martie 2018 13:51
Scris de: Vlad Economu
Simona Halep își dărâmă cafeneaua și va investi masiv într-o nouă afacere cu care vrea să dea lovitura

Simona Halep continuă să investească în imobiliare la Constanţa, unde vrea să dezvolte o nouă afacere, chiar în locul cafenelei SH, pe care ar urma să o închidă și să o demoleze, informează Telekom Sport.

În urmă cu o vreme, Simona Halep a deschis în Constanţa o cafenea, SH Cafe, pentru care a plătit în jur de 600.000 de euro. Tatăl sportivei, Stere Halep, care se ocupă de afacerile fiicei sale, ar intenţiona ca în locul cafenelei să demareze o nouă investiţie, un hotel boutique de 5 stele.

“El a realizat că această investiţie în imobiliare este una cât se poate de profitabilă. Așa se şi explică interesul pe care familia Halep îl are faţă de această zonă a afacerilor”, a precizat o sursă pentru TV Telekom Sport.

Cafeneaua ar urma să fie închisă și clădirea demolată, mai ales că, deşi amplasată în centrul Constanţei, nu s-a dovedit a fi o afacere prea profitabilă. Pe locul astfel eliberat s-ar face construcția hotelului.

Simona Halep are două hoteluri și în Poiana Brașov

Una dintre cele mai mari investiţii pe care Simona Halep le-a făcut a fost să achiziţioneze, anul trecut, două hoteluri. Este vorba despre hotelul Drachenhaus (foto), sau fosta pensiune Heraldic, de 4 stele, care are 24 de camere şi apartamente şi se află la intrarea staţiunii Poiana Braşov. Celălalt, cu același nume, se află în Brașov, în centrul istoric, pe strada Nicolae Bălcescu. Valoarea investiţiei a fost de 2.000.000 de euro.

Numărul 1 WTA are și un bloc cu apartamente de lux și câteva vile

Chiar dacă stă mult timp la Bucureşti, unde şi-a luat un apartament de 400.000 de euro, Simona Halep a investit foarte mult şi acasă, la Constanţa. Pe lângă cafenea, ea şi-a făcut o vilă de 600.000 de euro şi un bloc cu două etaje în apropierea casei părinteşti. Apoi, pentru familie, a mai construit câteva vile, care au costat în jur de o jumătate de milion de euro. În plus, a ridicat în zona Mamaia un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux.

Sursa foto: sport


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

retragere, licitatie, sabie laser, star wars, luke skywalker Sabia cu laser a lui Luke Skywalker din primul film „Star Wars’”, retrasă din licitaţie


google plus, inchis, aprilie 2019, google Google+ va fi închisă în aprilie 2019


horoscop 11 decembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 11 decembrie 2018. Balanțele se ocupă de treburile gospodărești, iar Peștii au parte de altercații


miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video