Mondo News

Simona Halep, batjocorită în revista Charlie Hebdo dupa victoria de la Roland Garros! Foto în articol

Joi, 14 Iunie 2018 13:26
Scris de: Vlad Economu
Simona Halep, batjocorită în revista Charlie Hebdo dupa victoria de la Roland Garros! Foto în articol

Simona Halep a fost ironizată în cel mai recent număr al publicației franceze de satiră Charlie Hebdo după victoria din Openul Franței.

Update: Ilie Năstase spune că nu e cazul că cei de la Charlie Hebdo să fie luați prea mult în serios. “Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satiră, nici nu trebuie să le răspundem. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, deși valorează peste 2 milioane de euro, înseamnă că sunt proști. Ce să le spui proștilor?

Nu are rost să le răspundem, să-i băgăm în seamă. Probabil că dacă lua trofeul vreo franțuzoaică nu mai făceau asta. E treaba lor. Nici nu merită să le mai răspundem. Cupa e la noi, e a românilor. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci să-l retragă. Dar fierul ăla vechi i-a costat destul de mult”, a declarat Ilie Năstase pentru Gazeta Sporturilor.

Știre inițială

Francezii au realizat o caricatură în care apare trofeul Roland Garros este ridicat deasupra capului de o femeie. “O româncă a câștigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi!”

simona-halep-si-romania-ironizate-de-charlie-hebdo-fiare-vechi-fiare-vechi

Charlie Hebdo este un săptămânal satiric francez care a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce a fost țintă a două atacuri teroriste. Atacul din 2015 s-a soldat cu 12 morți, între aceștia numărându-se directorul, dar și jurnaliști și caricaturisti cunoscuți.

Citește și:  SUMA URIAȘĂ PE CARE SIMONA HALEP O PIERDE DUPĂ CE S-A ÎNCORONAT LA ROLAND GARROS

Sursă foto: charlie hebdo


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 ianuarie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 ianuarie 2019. Săgetătorii se apropie de latura spirituală a vieții, iar Peștii au chef de muncă


filme, super eroi, filme dc, dc comics, shazam, zachary levi, video, incasari Filmul cu super-roi care poate bate recordul de încasări al lui Aquaman! Vezi video în articol


alin vaduva, concurent, x factor, calugarie Un fost concurent de la X Factor s-a călugărit. Despre cine este vorba


Premiile Oscar 2019, oscar 2019, kevin hart, prezentator, refuz, oscar fara prezentator, hollywood Premiile Oscar 2019. Gala s-ar putea desfășura fără un prezentator, pentru prima dată în ultimii 30 de ani