Mondo News

Simona Halep, batjocorită în revista Charlie Hebdo dupa victoria de la Roland Garros! Foto în articol

Joi, 14 Iunie 2018 13:26
Scris de: Vlad Economu
Simona Halep, batjocorită în revista Charlie Hebdo dupa victoria de la Roland Garros! Foto în articol

Simona Halep a fost ironizată în cel mai recent număr al publicației franceze de satiră Charlie Hebdo după victoria din Openul Franței.

Update: Ilie Năstase spune că nu e cazul că cei de la Charlie Hebdo să fie luați prea mult în serios. “Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satiră, nici nu trebuie să le răspundem. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, deși valorează peste 2 milioane de euro, înseamnă că sunt proști. Ce să le spui proștilor?

Nu are rost să le răspundem, să-i băgăm în seamă. Probabil că dacă lua trofeul vreo franțuzoaică nu mai făceau asta. E treaba lor. Nici nu merită să le mai răspundem. Cupa e la noi, e a românilor. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci să-l retragă. Dar fierul ăla vechi i-a costat destul de mult”, a declarat Ilie Năstase pentru Gazeta Sporturilor.

Știre inițială

Francezii au realizat o caricatură în care apare trofeul Roland Garros este ridicat deasupra capului de o femeie. “O româncă a câștigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi!”

simona-halep-si-romania-ironizate-de-charlie-hebdo-fiare-vechi-fiare-vechi

Charlie Hebdo este un săptămânal satiric francez care a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce a fost țintă a două atacuri teroriste. Atacul din 2015 s-a soldat cu 12 morți, între aceștia numărându-se directorul, dar și jurnaliști și caricaturisti cunoscuți.

Citește și:  SUMA URIAȘĂ PE CARE SIMONA HALEP O PIERDE DUPĂ CE S-A ÎNCORONAT LA ROLAND GARROS

Sursă foto: charlie hebdo


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 18 octombrie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 octombrie 2018. Gemenii primesc vești alarmante din străinătate, iar Balanțele se gândesc la o petrecere


italia, fotbalist roman, cremonese, vasile mogos, altercatie, Italia. Un fotbalist român riscă să ajungă la închisoare


Nemesio Oseguera Cervantes, Jalisco Noua Generaţie, recompensa, sua, zece milioane dolari SUA oferă o recompensă de 10 milioane de dolari pentru orice informație legată de El Mencho


horoscop 17 octombrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2018.Vărsătorii sunt expuși social, iar Balanțele își reevaluează relațiile