Mondo News

Simona Halep a anunțat numele noului antrenor: O să lucrăm bine împreună

Luni, 04 Februarie 2019 12:44
Scris de: Vlad Economu
Simona Halep a anunțat numele noului antrenor: O să lucrăm bine împreună

Simona Halep a anunțat, luni, că a ajuns la o înțelegere cu un nou antrenos. Thierry van Cleemput (foto) a ajuns în România acum o săptămână şi a început colaborarea cu jucătoarea noastră.

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din ţara sa susţine că acesta a convins-o deja pe tenismena noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înţelegere cu perioadă nedeterminată.

“A fost foarte bine, m-am antrenat bine. Am început colaborarea şi o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. E ceva nou, ceva diferit şi nu o să fie uşor, dar am încredere că o să fie bine. Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui e puţin diferită, dar e o nouă provocare pentru mine şi vom vedea cum o să fac faţă”, a declarat acum Simona Halep, ea deplasându-se alături de echipa de Fed Cup în Cehia, competiţie ce va disputa la datele de 9 şi 10 februarie, dar pregătindu-se alături de Cleemput pentru turneele de la Doha şi Dubai.

Thierry Van Cleemput a început să antreneze în 1993, i-a pregătit pe Olivier Rochus (1993 – 1997), Steve Darcis (2011 – 2012) şi David Goffin (2014 – ianuarie 2019), iar în intervalul 2002 – 2005 a fost în staff-ul Belgiei de Cupa Davis. El este căsătorit, are doi copii şi deţine o afacere cu vinuri în Belgia.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video


horoscop 21 aprilie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2019. Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii sunt discreți


Hollywood_2000x1000_72dpi Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto


avengers, filme cu super eroi, filme marvel, avengers endgame, fratii russo Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!