Mondo News

Sibiu. Un șofer a fugit de la locul accidentului după ce a lovit o femeie. Este căutat prin tot județul

, 14 Aprilie 2019 09:44
Scris de: Vlad Economu
Sibiu. Un șofer a fugit de la locul accidentului după ce a lovit o femeie. Este căutat prin tot județul

Alertă pentru polițiștii din județul Sibiu. Agenții caută un om care a fugit de la locul accidentului după ce a intrat cu mașina într-o casă și a rănit o femeie. Victima a fost transportată de urgență la spital, din fericire în stare conștientă, anunță Antena 3

Polițiștii au instituit filtre rutiere în tot județul. Aceștia îl caută pe șoferul fugar, dar și pe pasagerul din dreapta al acestuia, care a dispărut și el de la locul accidentului. 

Autorul accidentului ar putea ajunge la închisoare dacă se dovedește că se urcase băut la volan sau că nu avea permis de conducere. În plus, va fi obligat să plătească daune pentru stricăciuni, dar și asistență medicală victimei. 

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!


anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!