Mondo News

Și-a rupt un deget în supermarket și a primit 10.000 de lei despăgubire

Vineri, 19 Ianuarie 2018 10:30
Scris de: Vlad Economu
Și-a rupt un deget în supermarket și a primit 10.000 de lei despăgubire

O femeie a câștigat un proces intentat patronului unui supermarket, după ce a ajuns cu piciorul în ghips! Totul din cauza unei pungi de cumpărături care s-a rupt.

Punga, cumpărată din magazinul respectiv, i s-a rupt în momentul în care se afla lângă casa de marcat. Un produs din pungă i-a căzut pe picior și i-a fisurat un os la un deget, informează ProTV.

“Punga fiind bineînțeles o pungă din aia de plastic de 30 de bani s-a rupt și unul dintre obiectele respective, era vorba de ceva congelat, i-a căzut pe picior și i-a fisurat un os la un deget”, a declarat avocatul Gheorghe Piperea.

Femeia a stat mai multe săptămâni acasă cu piciorul în ghips și apoi a cerut despăgubiri în instanța. Inițial a pierdut, dar a câștigat la Apel unde avocatul a invocat legile privind protecția consumatorului, care scutesc reclamantul și de taxa de timbru. Comerciantul a fost obligat să-i plătească femeii o despăgubire de 10.000 de lei.

Avocatul Gheorghe Piperea spune că, în cazul în care suferim un accident în locuri publice, nu trebuie să renunțăm să cerem daune. Trebuie însă să fii convins că ai dreptate, pentru că cheltuielile de judecată sunt destul de ridicate.

“6.000 mii de lei cheltuieli de judecată. Dacă câștigi procesul nu te costă nimic. Dacă însă pierzi, pierzi și banii dați propriului avocat, dar urmează să fii obligat și obligat să achiți cheltuielile celorlalți. Așa că într-adevăr când te apuci să faci o asemenea plângere o faci dacă este foarte convins că ai dreptate”, a declarat Piperea pentru Pro Tv.

Sursă foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ronaldinho-se-casatoreste-cu-doua-femei Ronaldinho renunță la burlăcie! Insă, se casătorește nu cu una, ci cu două femei! Foto în articol


dubai, cel mai rapid divort, 15 minute, ofensa, tata socru Cel mai rapid divorț din lume. N-ai să ghicești în cât timp i-a dat mirele papucii miresei


horoscop 25 mai 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 mai 2018. Gemenii sunt puși pe distracție, iar Balanțele sunt la ora bilanțului


cioban roman, judecata, uniunea europeana, parlamentul european, schimbari climatice, video Motivul incredibil pentru care un cioban român a dat în judecată Uniunea Europeană! Video