Mondo News

“Sfântul” Vasile Blaga a făcut, de ziua sa, un chiolhan împărătesc împreună cu alți “clienți” DNA

Miercuri, 03 Ianuarie 2018 12:53
Scris de: Vlad Economu
“Sfântul” Vasile Blaga a făcut, de ziua sa, un chiolhan împărătesc împreună cu alți “clienți” DNA

Vasile Blaga sau “Buldogul” așa cum este cunoscut fostul lider PNL şi-a sărbătorit în stil mare onomastica la Poiana Braşov! Împreună cu o serie de apropiați, și ei clienți ai procurorilor DNA.

Vasile Blaga şi apropiaţii lui au chefuit la hotelul de lux Edelweiss din Poiana Braşov, deţinut de milionarul Călin Mitică, anchetat de DNA. Potrivit cancan.ro, Vasile Blaga nu plăteşte niciodată la hotelul deţinut de nababul Călin Mitică. În schimb, lumea spune că Mitică îi ţine o socoteală aparte lui Blaga în Ucraina.

De la chiolhanul de Sfântul Vasile n-a lipsit nici colegul de dosar al lui Blaga, fostul chestor Liviu Popa. Liviu Popa, la un moment dat şeful Poliţiei Bihor, a fost prins în 2016 în maşina lui Vasile Blaga cu o geantă în care s-ar fi aflat 700.000 de euro.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!