Mondo News

„Sex and the City” revine! Ce post de televiziune pregătește continuarea îndrăgitului serial

Joi, 28 Martie 2019 17:01
Scris de: Vlad Economu
„Sex and the City” revine! Ce post de televiziune pregătește continuarea îndrăgitului serial

Paramount Television a cumpărat drepturile pentru romanul „Is There Still Sex in the City?”, care urmează să fie lansat în august, şi pregăteşte o producţie la care autoarea Candace Bushnell va fi producător executiv, potrivit Variety.

Cartea scrisă de Candace Bushnell, autoarea „Sex and the City”, urmăreşte relaţiile şi prieteniile de după vârsta de 50 de ani. Oraşul New York este încă o dată cadrul în care are loc acţiunea. Candace Bushnell va scrie scenariul pentru pilot şi va fi producător executiv al proiectului împreună cu Liza Chasin de la 3dot Productions şi Robyn Meisinger de la Anonymous Content.

Citește și: CE URMEAZĂ DUPĂ “AVENGERS: ENDGAME” ? CARE SUNT CELE 7 FILME AMBIȚIOASE ANUNȚATE DE STUDIOURILE MARVEL

„Cartea şi serialul «Sex and the City» au fost deschizătoare de drumuri pentru o întreagă generaţie, inclusiv pentru mine”, a spus Nicole Clemens, preşedinta Paramount TV. „Suntem încântaţi să putem continua conversaţia din punctul de vedere al femeilor aflate la 50 de ani, slab reprezentat, şi să răspundem la întrebare cu «Da, există mai mult sex în oraş»”.

Bushnell a mai scis „Four Blondes”, „Lipstick Jungle”, „The Carrie Diaries” şi „One Fifth Avenue”, între altele.  „Sex and the City” a stat la baza serialului de succes al HBO şi a două lungmetraje cu acelaşi titlu. „Lipstick Jungle” a fost adaptat de NBC sub forma unui serial, la fel şi „The Carrie Diaries”, de către CW.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”