Mondo News

Sergiu Diacomatu pe urmele Elenei Udrea și Alinei Bica? Ce spune și unde se află fostul vicepreşedinte ANRP

Sambata, 14 Aprilie 2018 08:34
Scris de: Vlad Economu
Sergiu Diacomatu pe urmele Elenei Udrea și Alinei Bica? Ce spune și unde se află fostul vicepreşedinte ANRP

După Elena Udrea şi Alina Bica, încă un inculpat celebru a fugit în Costa Rica, potrivit unor surse citate de Antena 3. Este vorba despre Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte ANRP, trimis în judecată de DNA alături de Alina Bica.

Update: „Eu nu sunt fugit din țară. Sunt plecat în vacanță cu soția. Vacanța noastră era programată de undeva de prin luna ianuarie deoarece soția mea a fost rapidă și a vrut ca odată cu întreruperea alăptării să plecăm într-o mică vacanță, cu atât mai mult cu cât am un termen de judecată pentru data de 20 aprilie. Mi-am schimbat biletele de avion și pe data de 19 voi fi în țară. În momentul de față sunt în Columbia”, a spus Sergiu Diacomatu.  „Nu am nici cea mai mică intenție să rămân aici”, a spus Sergiu Diacomatu la Antena3. 

Știre inițială

Acesta a părăsit ţara în 9 aprilie şi nu s-a mai întors, potrivit surselor. Ultima fotografie postată de acesta este făcută în Marea Britanie pe un stadion.

Sergiu Diacomatu a fost trimis de DNA în judecată în două dosare penale privind fraude la Agentia Nationala de Restituire a Proprietatilor. Este un apropiat al Elenei Udrea și al omului de afaceri Dorin Cocoș.

Sursa foto: evz


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis