Mondo News

Condamnari in dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti. Florentina Carstea, 2 ani de inchisoare. UPDATE

Marti, 09 Iulie 2013 15:24
Scris de: Ioana Alexandra
Condamnari in dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti. Florentina Carstea, 2 ani de inchisoare. UPDATE

S-au dat primele condamnari in dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti, dupa aproape trei ani. Astfel, magistratii de la Judecatoria Sectorului 6 au decis, marti, ca Maternitatea Giulesti sa plateasca amenda penala pentru fiecare bebelus afectat de incendiu, iar asistenta Florentina Carstea a primit o condamnare de 2 ani si doua luni de inchisoare.

UPDATE: Electricianul implicat in cazul incendiului de la Maternitatea Giulesti a primi o pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu executare.

Astfel, magistratii Judecatoriei Sectorului 6 au decis, marti, ca Maternitatea Giulesti sa plateasca suma de 80.00 de lei pentru fiecare copil care a suferit arsuri, iar asistenta Florentina Carstea, care era atunci de serviciu, sa fie condamnata la 2 ani si doua luni de inchisoare. 

Managerul spitalului, Bogdan Marinescu, a fost amendat cu suma de 6.500 de lei, iar seful Serviciului Tehnic, Vasile Dima, a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare. Procurorii au cerut pentru asistenta si pentru alti patru angajati pedepse cu executare.

Reamintim ca incendiul de la Maternitatea Giulesti a izbucnit in 16 august 2010, in salonul de Terapie Intensiva nou-nascuti din cadrul Sectiei Neonatologie. Sase bebelusi au murit atunci din cauza arsurilor suferite, iar alti patru au fost salvati de medici.

Foto: Jurnalul


Categorie: breaking news, Social

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video


bebelus, brazilia, foto, bebelus incruntat, medic, nastere Un bebeluș este faimos pentru modul în care s-a încruntat la fotograf imediat după naștere! Foto în articol


gigi becali, sex, fcsb, presa internationala, jucatori Gigi Becali iar a ajuns în presa din toată lumea! Declarația sa face înconjurul lumii


an bisect, calendar, traditii, curiozitati, 29 februarie Curiozități interesante despre anul bisect și ziua de 29 februarie! 13 la număr…