Mondo News

Condamnari in dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti. Florentina Carstea, 2 ani de inchisoare. UPDATE

Marti, 09 Iulie 2013 15:24
Scris de: Ioana Alexandra
Condamnari in dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti. Florentina Carstea, 2 ani de inchisoare. UPDATE

S-au dat primele condamnari in dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti, dupa aproape trei ani. Astfel, magistratii de la Judecatoria Sectorului 6 au decis, marti, ca Maternitatea Giulesti sa plateasca amenda penala pentru fiecare bebelus afectat de incendiu, iar asistenta Florentina Carstea a primit o condamnare de 2 ani si doua luni de inchisoare.

UPDATE: Electricianul implicat in cazul incendiului de la Maternitatea Giulesti a primi o pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu executare.

Astfel, magistratii Judecatoriei Sectorului 6 au decis, marti, ca Maternitatea Giulesti sa plateasca suma de 80.00 de lei pentru fiecare copil care a suferit arsuri, iar asistenta Florentina Carstea, care era atunci de serviciu, sa fie condamnata la 2 ani si doua luni de inchisoare. 

Managerul spitalului, Bogdan Marinescu, a fost amendat cu suma de 6.500 de lei, iar seful Serviciului Tehnic, Vasile Dima, a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare. Procurorii au cerut pentru asistenta si pentru alti patru angajati pedepse cu executare.

Reamintim ca incendiul de la Maternitatea Giulesti a izbucnit in 16 august 2010, in salonul de Terapie Intensiva nou-nascuti din cadrul Sectiei Neonatologie. Sase bebelusi au murit atunci din cauza arsurilor suferite, iar alti patru au fost salvati de medici.

Foto: Jurnalul


Categorie: breaking news, Social

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor