Mondo News

Șeful ANAF a fost demis. Mihaela Triculescu, noul președinte al Fiscului

Vineri, 04 Ianuarie 2019 10:55
Scris de: Vlad Economu
Șeful ANAF a fost demis. Mihaela Triculescu, noul președinte al Fiscului

Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a propus premierului Viorica Dăncilă schimbarea şefului ANAF, Ionuţ Mişa (foto), iar şeful Executivului urmează să semneze ordinul, au declarat surse guvernamentale pentru Antena 3.

Update: Premierul Viorica Dăncilă a semnat Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experiență în mediul privat, în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat. Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice.

Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial.

Stire initiala

Viorica Dăncilă este de acord cu aceasta, urmând să semneze, joi sau vineri, ordin de demitere a lui Ionuţ Mişa. În repetate rânduri ministrul Finanţelor i-a reproşat şefului ANAF gradul de colectare redus pe anumite componente: TVA sau recuperarea prejudiciilor.
 
ANAF a avut un an bun din punct de vedere al încasărilor, dar în lunile octombrie şi noiembrie a fost înregistrată o plafonare a acestora.
 
Sursa foto: Antena 3

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

aquaman , box office , box office sua , rezultate box office , the upside Filmul care a detronat “Aquaman” de la box-office, cu un debut de 19.6 milioane de dolari


porecle, sex, zodii, porecla sexuala Porecla sexuală a zodiei tale! De la vinovatul fără vină la barca lentă


specii pe cale de disparitie, specii disparute, animale in pericol, incalzire globala, Specii dispărute în 2018. Animalele care nu mai pot fi găsite în natură


rihanna, tata, judecata, nume, afaceri, Ronald Fenty Rihanna și-a dat tatăl în judecată! De ce a recurs artista la acest gest