Mondo News

Sediul MApN va fi deschis publicului duminica cu prilejul aniversarii Zilei NATO in ROMANIA

, 03 Aprilie 2016 11:20
Scris de: Sanda Spataru
Sediul MApN va fi deschis publicului duminica cu prilejul aniversarii Zilei NATO in ROMANIA

Sediul Ministerului Apararii Nationale va fi deschis publicului duminica, intre orele 8,30 si 13,00, cu prilejul aniversarii Zilei NATO in Romania, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa al MApN, incepand cu ora 9,00, publicul va putea asista la ceremonia militara dedicata aderarii Romaniei la Alianta Nord-Atlantica.

In cadrul Zilei Portilor Deschise, va fi prezentat un exercitiu de manuire a armamentului executat de militarii Brigazii 30 Garda “Mihai Viteazul” si vor fi deschise expozitii tematice.

Totodata, vor fi organizate standuri de prezentare ale Clubului sportiv al Armatei ‘Steaua’, Editurii Militare, dar si standuri de inventica si tehnologii militare. In aula Ministerului Apararii Nationale vor putea fi vizionate filme cu tematica militara.

La 29 martie 2004, Romania a aderat in mod oficial la NATO, prin depunerea instrumentelor de ratificare la Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, statul depozitar al Tratatului Aliantei Nord-Atlantice.

Depunerea instrumentelor de ratificare a fost urmata, la 2 aprilie 2004, de ceremonia arborarii oficiale a drapelului romanesc la sediul NATO.

Ziua NATO in Romania, care este o sarbatoare publica dedicata democratiei, spiritului european si euroatlantic, se marcheaza in fiecare an in prima duminica a lunii aprilie.

Sursa foto: evz

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul