Mondo News

Secțiune specială pe WAZE cu restricțiile de trafic din timpul Summit-ului UE de la Sibiu

Miercuri, 08 Mai 2019 11:40
Scris de: Vlad Economu
Secțiune specială pe WAZE cu restricțiile de trafic din timpul Summit-ului UE de la Sibiu
Aplicaţia WAZE a creat o secţiune specială dedicată Summitului UE de joi de la Sibiu, unde localnicii și turiștii vor putea vedea ce restricţii de trafic sunt în zona centrală.

“Aplicaţia WAZE a creat evenimentul Summit-UE pentru a veni in sprijinul cetăţenilor şi al turiştilor care se află în Sibiu în aceste zile. Aplicaţia arată restricţiile auto din zona centrală, respectiv din apropierea locului de desfăşurare a Summitului, şi le oferă utilizatorilor rutele ocolitoare pentru a putea circula în aceste zile, în condiţii normale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter.

Primăria Sibiu şi Poliţia Locală au organizat un call center non-stop, cu tarif normal, la numărul 0269/208.978, unde cetăţenii pot afla informaţii cu privire la restricţiile de trafic şi devierile unor rute de transport public, în contextul Summitului de joi.

Pentru cei care utilizează mijloacele de informare electronice, Primăria Sibiu oferă informaţii cu privire la aceste restricţii pe site-ul www.sibiu.ro, într-o secţiune specială pe homepage numită SIBIU SUMMIT INFO TRAFIC. Accesul pietonilor în centrul istoric din Sibiu va fi restricţionat joi, în ziua Summitului informal al şefilor de stat şi de guvern din Uniunea Europeană.
 
În 9 mai, Sibiul va fi, pentru o zi, capitala politică a Uniunii Europene, aici urmând să se reunească şefii de stat şi de guvern din UE. Summitul UE se va desfăşura în clădirea Primăriei Sibiu din Piaţa Mare.
 
Conform Ministerului Afacerilor Externe, Summitul din 9 mai, dedicat viitorului Uniunii Europene şi viitoarei agende strategice a liderilor pentru perioada 2019 – 2024, va reuni la Sibiu şefii de stat şi de guvern ai statelor membre UE, 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt, circa 900 de jurnalişti şi 100 de traducători.
 
Sursa foto: google

 

 

Categorie: Auto, Homepage, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot