Mondo News

Se strică vremea! Cod galben de vânt anunțat de ANM! Cum se schimbă timpul în weekend

Joi, 03 Mai 2018 11:19
Scris de: Vlad Economu
Se strică vremea! Cod galben de vânt anunțat de ANM! Cum se schimbă timpul în weekend

Vremea se strică în acest weekend. Temperaturile vor scădea, iar pe alocuri vor apărea averse de ploaie. Conform Realitatea Tv, începând de vineri și sâmbătă, înnorările vor fi temporar accentuate şi local se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, dar și căderi de grindină!

Meteorologii au emis în urmă cu câteva momente şi un anunţ de ultimă privind un cod galben de vânt care va afecta mai multe zone din ţară. Anunţul e valabil de la : 03-05-2018 ora 9:00 până la : 03-05-2018 ora 12:00. Zone afectate : Județul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Oravița, Pojejena, Sichevița, Răcășdia, Sasca Montană, Coronini, Ciclova Română, Gârnic, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici; Se vor semnala : Intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-60 km/h.

Prognoza meteo pentru zilele următoare: Din weekend asteptăm unele modificări. Instabilitatea va fi mai pronunțată sâmbătă. Duminică, în sud-vest, centru și nordul țării aversele vor fi mai frecvente. La începutul săptămânii viitoare, valorile termice se vor apropia de normalul acestei perioade, nu vor depăși 25 de grade. Acum suntem cu 8,10 grade peste ce ar fi normal. De duminică temperaturile vor scădea”, a declarat la Realitatea TV meteorologul ANM Mihai Huștiu.

Joi, vremea rămâne în general frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar în regiunile sud-vestice şi la munte, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi înnorări temporar accentuate, dar numai izolat averse şi descărcări electrice.

Vremea Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări îndeosebi în sudul Banatului şi în zona montană, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, între 25 şi 32 de grade, mai coborâte pe litoral, până în jurul valorii de 20 de grade.

În București, pe parcusrul zilei tot o vreme frumoasă şi deosebit de caldă cu o maximă de 28…30 de grade. La munte vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, şi mai ales după-amiaza şi seara, vor fi înnorări temporar accentuate, dar numai izolat averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe creste, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă. . Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 de grade la Constanţa şi 31-32 de grade în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza şi seara, local la munte şi izolat în rest, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile vestice şi nordice.

Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea unele intensificări la munte şi în sudul Banatului, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. În sud-estul ţării, izolat vor mai fi condiţii de ceaţă.

În Capitală, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă. 12-14 grade dimineata si 29-31 de grade la amiaza. Sâmbătă vremea se va menţine deosebit de caldă, dar îndeosebi în zonele de deal şi de munte va deveni în general instabilă. În aceste zone, îndeosebi în a doua parte a zilei şi seara, înnorările vor fi temporar accentuate şi local se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Vremea În restul ţării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales după-amiază. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 24-25 de grade pe litoral şi 32 de grade la Giurgiu. Vremea în Bucureşti. Vremea se va menţine deosebit de caldă. 14-15 grade dimineaţa în oraş si spre 12 grade in imprejurimi si in jur de 31 de grade la amiază.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu