Mondo News

Scuzele găsite de procurorul general interimar Bogdan Licu în cazul lui Mario Iorgulescu

Marti, 24 Septembrie 2019 13:21
Scris de: Vlad Economu
Scuzele găsite de procurorul general interimar Bogdan Licu în cazul lui Mario Iorgulescu

Anchetatorii nu aveau la dispoziție nicio pârghie legală pentru a împiedica transferul lui Mario Iorgulescu la o clinică din străinătate, a declarat, marți, procurorul general interimar Bogdan Licu, susținând că “nu pot fi dispuse măsuri preventive față de o persoană aflată într-o asemenea stare de sănătate”. Întrebat dacă prin transferul în altă țară fiul președintelui LPF ar putea să fugă de răspunderea penală, Licu a răspuns: “Viaţa ne-a demonstrat că în societatea de azi nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală”.

Procurorul general interimar a spus că din discuțiile cu procurorii de la Parchetul Tribunalului Capitalei, care instrumentează acest dosar, reiese că Mario Iorgulescu este într-o stare de sănătate “foarte precară”.

Legat de transferul acestuia la o clinică din străinătate, Licu a susținut că procurorii nu puteau împiedica acest demers: “Procurorul nu putea împiedica, nu aveam nicio pârghie să împiedicăm scoaterea lui din țară, transferul la o altă unitate spitalicească, unde familia a considerat că este îngrijit mai bine. Nu poți dispune măsuri preventive față de o persoană aflată într-o asemenea situație”.

Medicii de la Spitalul Elias au anunțat că, la cererea familiei și contrar recomandărilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat, luni dimineață, la un spital din străinătate. Tot luni, Parchetul Tribunalului București a anunțat că fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) este urmărit penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului. Procurorii spun că ancheta penală continuă, chiar dacă tânărul a fost transferat la o clinică din străinătate și că au încercat să îi aducă la cunoștință acestuia acuzațiile, dar nu au reușit din cauza stării de sănătate a fiului șefului LPF.

În urmă cu două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias după ce a provocat un accident rutier. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală.

Sursa foto: facebook / Mario Iorgulescu


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!