Mondo News

Scandal uriaș la Exatlon: Ești proasta satului și la joc și în general!

Miercuri, 24 Ianuarie 2018 09:42
Scris de: Vlad Economu
Scandal uriaș la Exatlon: Ești proasta satului și la joc și în general!

Scandal uriaș la Exatlon, competiția sportivă de la Kanal D. În timpul uneia din probe, Anca de la “Războinicii” și Claudia de la “Faimoșii” s-au certat foarte tare și și-au aruncat cuvinte grele.

După ce Anca a fost faultată, a urmat un schimb dur între fetele din competiție. Situația a scăpat de sub control, iar oboseala și nervii și-au spus cuvântul. Băieții din ambele echipe au fost nevoiți să intervină și să le calmeze pe cele două.

După ce Războinicii au pierdut proba, iar Faimoșii s-au delectat cu o masă copioasă, frustrarea a atins cota maximă. Durerea și foamea au făcut-o pe Anca să răbufnească și în tabăra Războinicilor.

“Mă doare. După ce că alea au fost atentionate de cinci, șase ori să nu mă mai faulteze. M-au faultat, deci mi-a dat șobolanul ăla la picioare, dar nu m-am plâns…că așa sunt eu. Și tot ele au comentat și m-au făcut în fel și chip. Și poasta de Cream. Proasta satului. I-am și zis oricum, că tu ești proastă și în joc și în general!”, a spus ea.

Sursă foto: captura video Kanal D


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 februarie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 februarie 2019. Peștii au parte de răsturnări de situație, iar Vărsătorii au chef de distracție


femei, podul mogosoaia, perioada interbelica, interdictie, motiv De ce nu aveau voie femeile să treacă pe jos pe Podul Mogoșoaia?


google chrome, extensie, alerta, furturi, date acces Google Chrome va avea o extensie care alertează utilizatorii în cazul furtului datelor de acces


will smith, laurence fishburne, men in black, keanu reeves, the matrix, independence day Will Smith a dezăluit de ce a refuzat să joace în “Matrix”. Motivul recunoscut după ani de zile! Video