Mondo News

Scandal uriaș între Oreste și Alexandru Căutiș: Nu mă războiesc cu sclavii. Derbedeilor, dans!

Sambata, 24 Noiembrie 2018 13:43
Scris de: Vlad Economu
Scandal uriaș între Oreste și Alexandru Căutiș: Nu mă războiesc cu sclavii. Derbedeilor, dans!

Scandal uriaș între Oreste și Alexandru Căutiș. Cel din urmă susține ca ar fi aflat de ce a fost interzis Oreste Teodorescu la Realitatea Tv și a lansat un atac foarte dur la adresa acestuia. La interval de câteva ore, Oreste i-a răspuns în aceeași manieră.

Update: După atacurile reciproce de pe Facebook, Căutiș îi adresează în mod public o întrebare lui Oreste.

“Îi adresez public o întrebare lui Oreste Teodorescu: DA sau NU?

Când l-ai dus la Realitatea TV pe Traian Rece știai că acesta a folosit un act cu ștampila BNR falsificată pentru a introduce o fictivă (scriptică) majorare de capital în societatea sa de 164 milioane de euro? Îți spusese cineva de acest lucru, îți arătase careva hârtia de la BNR care atestă falsul? Da sau nu?

Răspunde cu DA sau cu NU, apoi bagă ce știi tu, din alea cu KGB, Mossad, Rusia, vânduții la PSD etc.

Știai? – DA. Sau nu știai? – NU.

Este un episod grav, pe care, dacă nu ești vinovat, ai datoria să-l lămurești rapid public. Pentru că acuzația este foarte gravă. Nu s-a mai auzit în România ca cineva să uzeze de un act având ștampila BNR falsificată!

DA sau NU, știai de acest fapt când l-ai dus pe Rece în studio la Rareș?

Să vedem cine i-a vrut răul lui Rareș. O anchetă DIICOT era în desfășurare la data în care tu l-ai dus pe Traian Rece în studio, ca victimă, nu ca escroc.

Update: Mossadul mi-a transmis acum cifrat că nu acceptă raspuns de genul Ken ve Lo (și da și nu)”!

Știre inițială

Alexandru Căutiș susține că Oreste ar fi fost interzis la Realitatea TV după ce ar fi încercat să-i faciliteze lui Traian Rece o intervenție la emisiunea lui Rareș Bogdan, într-un scandal în care Recea este acuzat că ar fi folosit o ștampilă falsă a BNR.

“Între cele două percheziții ale DIICOT la sediul Agrodelta Sireasa, „jurnalistul”(Oreste-n.r.) l-a convins pe Rareș Bogdan să-l invite într-o emisiune pe Traian Rece. Din datele noastre, Rareș Bogdan a sistat discuția cu Recea chiar în timpul emisiunii, imediat ce a aflat, prin sms, de problemele grave ale latifundiarului. De asemenea, din datele pe care le avem, Cozmin Gușă a fost informat despre acele probleme la rândul său. De aici suspendarea „jurnalistului”" acuză Alexandru Căutiș pe plusinfo.org.

La scurt timp, Oreste a reacționat:

“Un gand pentru limbrici: Un luptător este validat și de cicatricile pe care le poarta! Nu sunt mimoza, pot îndură toate mizeriile și minciunile unor disperați, lichele sau pur și simplu impostori in meseriile lor! Știu ca atunci când zgândări cuibul de viespi Riști anafilaxia! Eu sunt un taliban, in sensul tehnic al cuvântului: cred cu tărie in calea mea, nu am pret și nu mai trebuie sa demonstrez nimănui nimic! Am lucrat toată viața mea in privat, detest pe toți cei care batjocoresc banul public, nu dau doi lei pe politicienii de mucava și trăiesc după principiul: “Decât o viața întreaga câine, mai bine o singura zi leu!” Așa ca: derbedeilor dans!

PS: nu am sa ma cobor niciodată sa ma războiesc cu sclavii ci doar cu stăpânii lor, va rog sa-mi îngăduiti aceasta aroganta!”

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 martie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 martie 2019. Leii debordează de energie, iar Peștii au mult de lucru


debbie rowe, sotie, michael jackson, paris, prince, donator anonim, copii Fosta soție a lui Michael Jackson aruncă bomba! Prince și Paris nu sunt copiii artistului


crima, detalii, iasi, aurelian giosan, diavol copou, sociopat, magistrati Detalii șocante despre Diavolul din Copou! Explicaţiile înfiorătoare ale magistraţilor despre crima celui mai tânăr vieţaş


game of thrones, sezon 8, sezon final, episoade lungi, hbo, urzeala tronurilor, Game of Thrones, sezonul 8. HBO anunță episoade de lungimi-record pentru sezonul final