Mondo News

Scandal uriaș între două vedete autohtone: Dai …. foarte bine!

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 12:14
Scris de: Vlad Economu
Scandal uriaș între două vedete autohtone: Dai …. foarte bine!

Un scandal uriaș a izbucnit în secţiunea de comentarii de pe YouTube. Oana Radu şi Ilie’s Vlogs (foto) au avut un schimb de replici tăios, notează cancan.ro.

Totul a pornit atunci când vloggerul a acuzat-o pe artista că se foloseşte de numele lui pentru a face vizualizări, iar blonda i-a dat replica imediat. Oana Radu şi vloggerul Ilie Bivol se ceartă pe vizualizări şi pe fani.

Cunoscutul youtuber a „sfătuit-o” pe artistă, ironic, să mai facă un vlogg despre el, în felul acesta să-şi mai ridice numărul de vizualizări. Când a văzut comentariul lui, Oana Radu a răbufnit! „Poate mai faci un vlog despre mine… Nu prea ai views,” a scris vloggerul.

„Ilie’s Vlogs, mersi de pont, dar eu, ca artist, am vizualizările pe care tu când le vei avea, mi-aş dori să mă anunţi! Fiindcă, ce crezi? Eu nu sunt vlogger! Dacă o să vreau să devin unul „la fel de bun ca tine”, mă voi apuca de lins cactuşi! Apropo, ‘dai limbi foarte bine’!”, i-a răspuns Oana Radu.

Sursa foto: youtube


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia