Mondo News

Scandal sexual la FCSB cu antrenorul Nicolae Dică în prim plan: Pentru toate curvele…Foto în articol

Joi, 25 Ianuarie 2018 10:10
Scris de: Vlad Economu
Scandal sexual la FCSB cu antrenorul Nicolae Dică în prim plan: Pentru toate curvele…Foto în articol

Scandal sexual la FCSB cu antrenorul Nicolae Dică în prim plan. Antrenorul roș-albaștrilor a fost dat de gol de propria soţie, notează prosport.ro. ”Pentru toate curvele… Jocul s-a terminat!”, este mesajul care a apărut pe contul de WhatsApp al antrenorului stelist.

Cum s-a ajuns aici? Soția lui Dicanho, Corina, l-a expus după ce i-a scris statusul explicit. Prosport a remarcat modificările de pe contul de WhatsApp al antrenorului Stelei. „Pentru toate curvele care aveţi acest număr de telefon. Jocul s-a terminat. Semnat, soţia” e mesajul care a apărut la status, pe unul dintre cele două numere de telefon ale antrenorului stelist.

Jurnaliștii de la Prosport l-au sunat pe numărul de telefon unde apărea respectivul status: acesta e suspendat, dar folosit în continuare pentru WhatsApp. Dică a fost sunat pe al doilea număr de telefon al său și a răspuns: „Numărul meu de telefon este doar ăsta pe care v-am răspuns acum. Nu am avut alt număr de telefon”.

După acest apel, statusul ciudat de pe WhatsApp a dispărut, la fel și poza cu soția sa. Ciudat e că Dică și-a trecut privat contul de Instagram și singura persoană pe care o urmărește acum e soția sa, Corina, deși el e urmărit de 5000 de persoane. Până acum contul respectiv putea fi văzut de oricine. Corina și Nicolae Dică s-au căsătorit în 2003 și au doi copii, Marco și Samira, mai scrie Prosport.

dica-whatsapp

dica-whatsapp-doi

Sursa foto: prosport.ro

 


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate