Mondo News

Scandal monstru la un spital din România! Medicii s-au luat la bătaie, pentru a treia oară! Video

Miercuri, 29 Mai 2019 17:11
Scris de: Vlad Economu
Scandal monstru la un spital din România! Medicii s-au luat la bătaie, pentru a treia oară! Video

Un scandal în care au fost implicaţi trei medici a avut loc, marţi, la Spitalul Judeţean Craiova, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, relatează News.ro.

Unul dintre medici a fost amendat cu 1.000 de lei pentru injurii, iar altul a depus o plângere pentru loviri şi alte violenţe. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi marţi, cu privire la faptul că a avut loc o altercaţie între mai mulţi medici la Spitalul Judeţean Craiova. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că evenimentul se confimă, în scandal fiind implicaţi trei medici.

Unul dintre ei a depus o plângere penală, iar poliţişti au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. De asemenea, un alt medic a fost amendat de oamenii legii cu suma de 1.000 de lei pentru proferare de injurii. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Citește și: TIMIȘOARA. BĂTAIE ÎNTRE O ASISTENTĂ ȘI UN PAZNIC, LA SPITALUL JUDEȚEAN! VIDEO

Cel incriminat nu este la primul scandal de acest fel. Totul s-a întâmplat în secția de urologie și a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Medic: “E sala lui taică-tu, a lu maică-ta, a lu tata? Du-te, frate şi lasă-ne şi pe noi în pace. Deci eşti dus!” Conflicul dintre cei doi medici a izbucnit în momentul în care intrau în tură. Martori au fost atât alți medici, cât și pacienți.

„Pacientul a rămas pe masă. Ați pus în pericol viața pacientului. Omul e de legat… Omul e de legat…”, i-a spus în filmare un cadru medical celui care filma.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu


horoscop 24 iunie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iunie 2019. Capricornii au multe drumuri de făcut, iar Peștii sunt plini de energie