Mondo News

Scandal monstru la Hollywood! Martin Scorsese desființează filmele de succes lansate de Marvel

Marti, 08 Octombrie 2019 13:30
Scris de: Vlad Economu
Scandal monstru la Hollywood! Martin Scorsese desființează filmele de succes lansate de Marvel

Scandal între vedetele de Oscar de la Hollywood. Martin Scorsese a stârnit reacţii dure din partea colegilor de la breaslă după ce a lansat un atac la adresa uneia dintre cele mai de succese francize din istorie.

Regizorul a susţinut că nu consideră filmele cu super-eroi, precum cele din Universul Marvel, ca fiind cinema şi a subliniat că nu le urmăreşte. Samuel L. Jackson, care interpretează rolul agentului Nick Fury, i-a transmis lui Scorsese că toată lumea are dreptul la o părere şi i-a transmis că nici filmele sale nu sunt pe placul tuturor.

Legendarul regizor de la Hollywood, care şi-a pus amprenta pe filme precum „Taxi Driver”, „Raging Bull”, „Goodfellas” sau „Casino”, a dezlănţuit un atac fără precedent asupra blockbusterelor scoase pe banda rulantă de compania Marvel, în interviul pentru revista britanică Empire.

Cineastul consideră că filmele nu sunt făcute de oameni care caută să transmită emoţii şi experienţe psihologice, aşa cum este cazul realizărilor sale.  O replică dură i-a fost dată de un titan al cinematografiei, care interpretează constant un personaj din universul marvel: Samuel L Jackson.

„Este ca şi cum ai spune că Bugs Bunny nu este amuzant. Filmele sunt filme. Nu e ca şi cum filmele lor sunt pe placul tuturor. Nouă ne plac, dar nu este cazul tuturor. Sunt mulţi americani cu origini italiene care nu cred că ar trebui să facă filme despre ei”, a spus Samuel L. Jackson.  La rândul său, regizorul mai multor pelicule Marvel, James Gunn, se declară şocat de declaraţiile lui Martin Scorsese.

Saga Marvel lansată în 2008 cu „Iron Man” este una dintre cele mai profitabile din istoria cinematografiei, cu aproape 23 de miliarde de dolari venituri la nivel mondial.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Un comentariu

  1. Hefe
    Reply

    Daca nu joaca Di Cachio … normal ca nu sunt bune

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

scandal, despartire, alexandra becali, fiica gigi becali, mihnea grigoriu, denisa hodisan Gigi Becali este devastat! Scandal uriaş în familia latifundiarului la numai o săptămână de la nunta de milioane de euro


horoscop 23 octombrie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 octombrie 2019. Peștii nu trebuie să-și ignore instinctele, iar Balanțele sunt plini de inspirație


bucuresti, trafic, femeie, vatman, tramvai, video București. O femeie din București a depășit coloana pe contrasens s-a întâlnit cu un tramvai și i-a cerut vatmanului să-i facă loc să treacă! Video


mihai bendeac, mira, delia, relatie, dragoste, iumor Delia l-a dat de gol pe Mihai Bendeac! De cine este îndrăgostit juratul de la iUmor