Mondo News

Scandal monstru la Digi 24. Sute de angajați amenință cu demisia!

Sambata, 29 Decembrie 2018 18:42
Scris de: Vlad Economu
Scandal monstru la Digi 24. Sute de angajați amenință cu demisia!

Este scandal mare în cea mai bogată televiziune de știri din România! La Digi 24, televiziune din cadrul companiei RCS&RDS, niciun angajat nu a primit prima pentru Crăciun. Este pentru prima dată când se întâmplă asta, de la înființarea televiziunii, scrie stiripesurse.ro.

Supărarea celor aproape 500 de angajați ai Digi 24, atât cei din redacția centrală de la București, cât și cei din redacțiile locale din țară, este dublată de faptul că jurnaliștii care lucrează pentru Digi Sport au primit o sumă de 850 de lei, plus bonuri de 150 de lei pentru sărbătorile de iarnă. În total, prima a ajuns la 1.000 de lei pentru jurnaliștii de la postul de sport al companiei.

”Este pentru prima dată când nu ni se dau prime. Au dat doar celor de la Digi Sport, iar nouă nu ne-au dat. Mulți vor să plece, mai ales că nu ne-au crescut salariile de la înființare.”, ne-a spus unul dintre cei mai cunoscuți reporteri de la Digi 24, sub protecția anonimatului.

Conform surselor STIRIPESURSE.RO, din cei 12.000 de angajați ai companiei RCS&RDS, doar cei de la Digi 24 nu au încasat prime. Totul vine pe fondul schimbărilor de la vârful televiziunii, unde Cosmin Prelipceanu, cel care a condus singur postul până la jumătatea lunii octombrie, a primit alte sarcini, iar în fruntea televiziunii au fost aduse încă 3 persoane, alături de el.

”Eu sunt gata să plec. Cum adică, doar pentru noi nu au avut bani? Nu ne lăudăm că avem publicul cel mai bun din România?! Salariile nu ni s-au mărit de 6 ani, de când am început să lucrez aici. Am aceelași salariu. Din cauza asta foarte mulți au plecat din televiziune. Este revoltă între noi. Acum, am vorbit cu colegi de aici (n.r. din redacția de la București), dar și cu cei de la studiourile locale, și mulți vor să plece. Au avut bani pentru Digi Sport, nu și pentru noi, deși lucrăm în aceeași clădire.”, a relatat un alt reporter pentru stiripesurse.ro, sub protecția anonimatului.

 


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Un comentariu

  1. Ionut
    Reply

    Minciuni de 2 lei ! Sunt angajat al rcs&rds si va spun ca ni s-au dat prima de craciun . Nu mai duceti lumea in eroare !!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video


horoscop 18 iulie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 iulie 2019. Capricornii sunt emotivi, iar Săgetătorii au câteva cheltuieli de făcut


iPhone 12, iPhone 2020, lansare, defecte, apple iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct