Mondo News

Scandal monstru între o prezentatoare a PRO Tv și un polițist: Doamne, păzește-ne!

, 08 Iulie 2018 21:58
Scris de: Vlad Economu
Scandal monstru între o prezentatoare a PRO Tv și un polițist: Doamne, păzește-ne!

Prezentatoarea rubricii meteo a Știrilor ProTV, Ramona Ștefania Păuleanu, a fost implicată într-un conflict cu un polițist din Constanța! Frumoasa brunetă a fost acuzată de terorism.

Ramona Ștefania Păuleanu, prezentatoarea meteo a Știrilor ProTV, a povestit pe Facebook întâmplarea nefericită de care a avut parte sâmbătă noaptea, înainte de a merge la festivalul Neversea.

Bruneta nu a fost lăsată să intre în parcarea hotelului unde avea făcută rezervarea și a fost acuzată că ar fi fost un terorist cu bombă.

”- Nu puteți intra pe strada asta până nu-mi arătați contractul de la hotel! 

- Ce să vă arăt? Contract?! Nu există așa ceva. Dăcă vă referiți la chitanță sau factură, n-am. Plătesc cazarea când ajung la hotel. Doar că nu mă lăsați să ajung la el.

Citește și: CÂȚI BANI AU CÂȘTIGAT CONCURENȚII DE LA EXATLON. DIFERENȚĂ URIAȘĂ ÎNTRE FAIMOȘI ȘI RĂZBOINICI

- Nu mă interesează, mergeți pe jos și plătiți, vă întoarceți cu contractul, eu așa am ordin: pe strada asta intră doar riveranii și cei care au dovadă că stau la un hotel din zonă. Dacă sunteți un terorist cu o bombă și vreți să ajungeți mai aproape de mulțime??!?

- Adevarul e că un terorist nu și-ar fi permis să facă o amărâtă de rezervare la un hotel și să treaca pe aici. “Cum, mă, să dau 900 de lei pe o cameră ca să dau cu bomba? Nu, man, renunțăm. Mergem la Cerbul de Aur, e mai ieftin”.

Nu mai bine, că tot suntem în secolul 21, aduceați niște câini polițiști să miroasă, niste specialiști de la pirotehnice, ceva… ?!

Cam asta e discuția pe care am avut-o aseară cu un polițist local din Constanța pus să păzească intrarea pe o stradă apropiată de Neversea. Și cam asta e lupta noastră cu terorismul. Doamne, păzește-ne!”, a scris Ramona Ștefania Păuleanu pe contul său de Facebook.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!