Mondo News

Scandal monstru între Codin Maticiuc și femeile de la Clejani, Margherita și Viorica

Joi, 15 Noiembrie 2018 15:58
Scris de: Vlad Economu
Scandal monstru între Codin Maticiuc și femeile de la Clejani, Margherita și Viorica

Scandal monstru  între Codin Maticiuc și cele două fete de la Clejani. După ce a criticat-o pe Margherita – sau, mai exact, înfățișarea ei – Codin Maticiuc a fost atacat apoi de Viorica, iar tot schimbul de replici s-a mutat, pe urmă, pe Facebook.

Seria de mesaje dintre Viorica și Codin Maticiuc continuă, iar de data aceasta se lasă chiar cu replici dure. Viorica neagă faptul că fiica ei are operații și, ca o mamă leoaică, își apără copilul, acuzându-l pe Codin Maticiuc că doar caută faimă și like-uri. „Craiul”, de cealaltă parte, și-a cerut chiar scuze. Totul a început de la o postare a lui Codin Maticiuc, în care vorbea despre cum a fost Margherita schimbată de operații. „Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat și a devenit mai drăguță. Apoi s-a operat din nou și acum e mai urâtă decât la început”, a scris Codin Maticiuc, pe rețelele de socializare.

Puțin mai încolo, Viorica de la Clejani s-a aprins și a sărit în apărarea fiicei sale. „Urât om ești!”, i-a transmis artista, iar replica lui Codin Maticiuc nu s-a lăsat așteptată: „Ha, ha. Da, știu. Și mai sunt și pitic în plus”.

Citește și: PRIMA DECLARAȚIE A LUI FLORIN SALAM DUPĂ CE A FOST BĂTUT LA MILANO: CE PROST AM FOST!

Să nu credeți că lucrurile s-au terminat aici. Codin Maticiuc a mutat apoi războiul pe Facebook, unde a fost și mai vehement, ironizându-le pe Viorica și Margherita prin diverse apelative inspirate de tipuri de pizza. „Am pus și eu un instastory, ieri, despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl știți pe Codin ăsta de aici un pic mai serios. Am spus ”un pic”! Imediat a intrat Calzone, mă-sa lu` Quatro Formagi, să-mi amintească ca urâtul sunt eu, nu prețioasa ei Prosciutto-Funghi. Râdeți voi cu Funghi, dar chiar am auzit niște vorbe. Mă-sa avea clar dreptate, vă las mai jos și ce i-am zis. Plus că, na, i-am supărat copilul și ea e mă-sa. Dar cred că și eu am dreptate cu ce ziceam”, a fost postarea lui Codin Maticiuc.

Sursa foto: Antena 3


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”


franco zeffirelli a murit, a murit franco zeffirelli, deces, regizor, italia Franco Zeffirelli a murit. Viața și opera unui geniu irascibil


cristiano ronaldo, viol, citatie, tribunal, las vegas Cristiano Ronaldo, acuzat de viol, trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din Las Vegas