Mondo News

Scandal monstru între Amalia Năstase și Brigitte Sfăt: Proasta asta a crezut că îmi e frică de ea

Joi, 08 Martie 2018 13:53
Scris de: Vlad Economu
Scandal monstru între Amalia Năstase și Brigitte Sfăt: Proasta asta a crezut că îmi e frică de ea

Un nou scandal monstru a izbucnit între Brigitte Năstase şi Amalia Năstase, cele două femei din viaţa lui Ilie Năstase. Prima îi este încă soţie în acte, deşi este pe cale să divorțeze, iar cea de-a doua, mama celor două fete, Alessia şi Ema, după care tenismenul este topit.

Brigitte Năstase susţine că a avut multe de îndurat din pricina Amaliei Năstase, fosta soţie a tenismenului. Bruneta o acuză pe fosta parteneră de viaţă a soţului ei că îl şantajează emoţional pe Ilie Năstase cu cele două fete, pe care ei le au împreună. De altfel, nu mai este niciun secret că Amalia nu vrea ca fetele să se afle în preajma actualei neveste a sportivului.

“Sunt Amalia. Nu mai vorbi cu copiii mei niciodată”, i-a scris scurt fosta soţie brunetei.

Cele două şi-au trimis semnale de-a lungul timpului şi a devenit clar ca lumina zilei că nu reuşesc să facă pace. De data aceasta, cea care i-a scris a fost chiar Brigitte. “Te rog să nu-ţi mai permiţi să vorbeşti prostii de magazinul meu. Eu nu vând fake-uri şi am deja peste 10 fete care au venit în magazin să ne spună că le spui despre mine asta! Eu chiar aveam o părere bună despre tine! Urât”, au fost cuvintele pe care Brigitte a încercat să-i atragă atenţia Amaliei.

Pentru că a primit răspunsul de mai sus, ea s-a decis să facă totul public, ca să vadă toată lumea cum a decurs dialogul dintre ele.    

“Pentru că nu sunt o victimă. Opt ani am suportat asta. Nu mai am de ce. Proasta asta a crezut că mi-e frică de ea. De fapt eu am acceptat doar din iubire pentru Ilie”, a răbufnit Brigitte Sfăt pe Facebook.  

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis