Mondo News

Scandal la Primăria Capitalei. Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu și șeful PSD București, Gabriel Mutu, s-au bătut în interiorul instituției

Joi, 31 Ianuarie 2019 14:30
Scris de: Vlad Economu
Scandal la Primăria Capitalei. Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu și șeful PSD București, Gabriel Mutu, s-au bătut în interiorul instituției

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 6 şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, au fost protagoniştii unui scandal care se pare că s-a lăsat şi cu lovituri în biroul PSD din cadrul Primăriei. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agenţii Poliţiei Locale, scrie Mediafax.

Update 2: Aurelian Bădulescu a confirmat că, într-adevăr, Gabriel Mutu a aruncat în el cu o sticlă. „În faţa lipsei de argument juridic, în contradictoriu cu mine, pe elemente de drept şi de statut, a înţeles să arunce asupra mea cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feţei, moment în care, cu siguranţă a trebuit să reacţionez în sensul în care mi se pare că am reacţionat fără să mă temperez, în sensul în care m-am apărat. (…) Acolo a ieşit o încrâncenare, un clinci din care fiecare a înţeles ce a înţeles. Da, acesta este adevărul. Nu vreau să-l fac de râs pe domnul preşedinte al organizaţiei municipale interimare pe Bucureşti. Asta a făcut”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu. Întrebat dacă a fost, de fapt, o bătaie între el şi Gabriel Mutu, Bădulescu a răspuns: „Mai pe româneşte, da”.

Update: Primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, a fost acuzat că l-a lovit pe domnul Aurelian Bădulescu cu o sticlă. „Ideea stă în felul următor.. noi am avut o discuție puțin mai aprinsă pe subiectul dezbătut la începutul ședinței de Consiliu General. S-a ridicat tonul de ambele părți. Ce e foarte important e că colegii noștri din Consiliul General, membri ai PSD, fuseseră cumva dezinformați vizavi de anumite proceduri care trebuiau parcurse.

Domnul Bădulescu este mai exploziv, dar nici eu nu pot să tac din gură în momentul în care cineva mă jignește. În final, lucrurile au revenit într-o notă a normalității și am finalizat discuția pe subiectul respecitv. Îmi pare rău că a trebuit să discutăm cu voce tare, dar se pare că e singura soluție pentru anumiți colegi ca să înțeleagă ce hotărăște partidul”.

 „Domnul Bădulescu, dacă ar fi primit o sticlă, cum spune domnul Pavel, probabil ar fi reacționat la fel. Haideți să nu ducem în derizoriu discuția”, a spus Gabriel Mutu la Antena 3.

Știre inițială

Poliţia Locală a fost chemată să aplaneze conflictul care a izbuncnit între cei doi. În momentul în care jurnalistul MEDIAFAX a ajuns la faţa locului, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, striga către primarul Sectorului 6: „Tu ai dat primul!”.

Incidentul vine pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de către PSD pentru Aurelian Bădulescu. Gabriel Mutu a cerut în CGMB de joi să fie introdusă pe ordinea de zi a şedinţei proiect de hotărâre ce prevede destituirea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar al Capitalei.

Ulterior, cei doi s-au retras în biroul PSD din cadrul Primăriei unde ar fi avut loc incidentul. Incidentul a fost confirmat de către Marius Pavel, consilier general din partea PSD.

Citește și: DEZASTRU ÎN SECTORUL 6 DIN CAUZA INCOMPETENȚEI PRIMARULUI „VORBEȘTE CU MUTU”! GALERIE FOTO

Potrivit acestuia, după ce Aurelian Bădulescu i-a reproșat lui Gabriel Mutu că decizia de retragere a sprijinului politic pentru viceprimar ar fi una nelegală, discuțiile dintre cei doi au degenerat, iar primarul Mutu l-a lovit pe Aurelian Bădulescu cu o sticlă de apă.

”A fost o discuție în contradictoriu între domnul Mutu și domnul viceprimar. S-au aruncat acuzații de o parte și de alta, la un moment dat domnul viceprimar a fost lovit de domnul Mutu cu o sticlă de apă plată. Anterior acestei discuții, ședința a fost suspendată (…) A fost prezentată o listă pentru retragerea sprijinului politic, pentru că, din ce știu eu, domnul Bădulescu l-a făcut …. pe domnul Codrin Ștefănescu. Conflictul a fost aplanat de restul colegilor prezenți, a intervenit și Poliția Locală” a explicat Marius Pavel.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

grecia, peste spada, turisti, video, furie, pedeapsa, peste omorat, chalkida Grecia fierbe! Momentul în care zeci de turiști omoară cu pietre un pește-spadă! Video


jean claude van damme, mituri, minciuni, dezvaluiri Mituri despre Jean Claude Van Damme lămurite chiar de actor! Minciunile pe care lumea le-a crezut adevărate


madonna, tupac shakur, scrisoare dragoste Scrisoarea de dragoste pe care Tupac i-a trimis-o, din închisoare, Madonnei! Conține motivul despărțirii celor doi


eclipsa partiala luna, romania, vizibilitate, iulie 2019 Eclipsă de Lună marți noapte. Cum poate fi văzută din România