Mondo News

Scandal la FCSB! Constantin Budescu refuză să-l mai asculte pe Nicolae Dică

Sambata, 13 Ianuarie 2018 11:30
Scris de: Vlad Economu
Scandal la FCSB! Constantin Budescu refuză să-l mai asculte pe Nicolae Dică

Mijlocașul Constantin Budescu a decis să nu mai asculte sfaturile lui Nicolae Dică. Budescu s-a arătat deranjat că, după ce a slăbit în programul stabilit de Dică, s-a accidentat imediat.

Drept urmare, fotbalistul a hotărât să revină la stilul sau de viață boem, cu grătare și fast food. “Am vorbit cu Budescu și mi-a spus așa ‘Când m-am pus pe slăbit, m-am accidentat. Am drumul meu, îl urmez, fac ce știu eu și revin pe calea cea bună’”, a relatat impresarul lui Budescu, Florin Lovin, la Digi Sport.

Constantin Budescu a ajuns la FCSB în vara anului trecut, de la Astra Giurgiu. El s-a impus imediat în echipa și a reușit 8 goluri și 7 pase decisive în cele 20 de meciuri disputate. După venirea la FCSB, Budescu a ajuns titular și în națională României.

Sursă foto: gsp.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis