Mondo News

Scandal cu Liviu Vârciu și Nicoleta Luciu în prim plan: Înţelege-te cu nebuna dacă poți!

Luni, 09 Iulie 2018 16:33
Scris de: Vlad Economu
Scandal cu Liviu Vârciu și Nicoleta Luciu în prim plan: Înţelege-te cu nebuna dacă poți!

Liviu Vârciu a luat parte din nou la emisiunea „Poftiţi la Nea Mărin”, dar de această dată s-a ocupat de administrarea barului și a restaurantului. Donjuanul s-a gândit să facă un pact cu ai săi colegi și anume să împartă frățește banii, oricare ar câștiga.

Toți au fost de acord, mai puțin Nicoleta Luciu, care nu prea era de acord cu această idee. Acest lucru a dus la un scandal între cei doi, Vârciu nu s-a putu stăpâni și a făcut câteva comentarii.

Citește și: OANA ZĂVORANU A FOST PUSĂ LA PUNCT: EȘTI O OBRAZNICĂ ȘI O HOAȚĂ!

 „Înţelege-te cu nebuna. Eu am una acasă care a născut un copil şi a luat-o razna, dar trei„, a spus Liviu Vârciu în timpul emisiunii emisiunii „Poftiţi la Nea Mărin”.

Sursa foto: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!