Mondo News

Salma Hayek arată fabulos la 51 de ani! Galerie foto în articol

Luni, 16 Aprilie 2018 09:18
Scris de: Vlad Economu
Salma Hayek arată fabulos la 51 de ani! Galerie foto în articol

Salma Hayek este una dintre cele mai cunoscute, dar mai ales frumoase, actrițe de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 51 de ani arată impecabil, iar mama natură a înzestrat-o cu un bust impresionant.

Frumusețe naturală și talent nativ! Salma Hayek este sursa de inspirație și modelul după care se ghidează milioane de femei din lumea întreagă. Actrița cu origini mexicane a fost prezentă zilele trecute la o gală UNICEF, în Los Angeles.

Actriţa şi-a păstrat formele apetisante care au consacrat-o, iar ținuta aleasă i-a pus în valoare silueta. Deşi e trecută de 50 de ani, bruneta arată de milioane. Actrița mărturisea într-un interviu că își dorește să arate mereu perfect pentru soțul ei, afaceristul francez Francois-Henri Pinault, președintele și directorul executive al brandului de lux Kering.

salma-uncief-funny-moment-a

salma_hayek_reconocimiento_unicef

Salma-Hayek (1)

Sursa foto: pinterest


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis